11. listopadu 2020 • 14:45

Lukáš Pollert a jeho úvahy: pravda o prodeji medailí a život se šesti dětmi

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Olympijský vítěz, který vydražil své medaile. Lékař, který vychoval šest dětí. Jak na sebe pohlíží Lukáš Pollert? Rozhovor s Alešem Valentou v podcastu Západy kariéry poodkrývá detaily z života bývalého vodního slalomáře.



V 90. letech patřil mezi nejvýraznější sportovní rebely. Veřejnost šokoval, když oznámil, že chce vydražit své olympijské medaile z Atlanty z roku 1996, spolu s kariérou profesionálního sportovce jakž takž kloubil i studium medicíny.

V rozhovoru pro podcast Západy kariéry se s bývalým akrobatickým lyžařem Alešem Valentou ohlíží za dobou, kdy byl v hledáčku všech českých médií a rozebírá svůj úhel pohledu na závislosti, který stál za jeho finálním rozhodnutím.

Proč si tehdy vybral drogově závislé, aby na jejich pomoc daroval získanou částku? Souviselo to s doktorskou kariérou, které se v současné době naplno věnuje? Proč chtěl v politice prosadit veřejné záchodky a jak u toho všeho stihl vychovat šest dětí?

Aleš Valenta si v podcastové sérii Západy kariéry povídá s českými sportovci o jejich kariérách – a to jak minulých, tak aktuálních. U jeho mikrofonu se vystřídají legendy českého sportu, několikanásobní světoví šampioni i olympijští vítězové. Jakým směrem se vydali, když zhasla světla kamer a dozněly oslavné chorály fanoušků? A jak s odstupem hodnotí svoji sportovní cestu? Producentem podcastu je Red Bull.

Celou epizodu podcastu Západy kariéry najdeš na SpotifyApple Podcasts a dalších streamovacích platformách.

Syn kanoisty Lukáše Pollerta se dal na sjezdové lyžování
Syn kanoisty Lukáše Pollerta se dal na sjezdové lyžování

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud