Michaela Sejnová utajila těhotenství do pátého měsíce. Bude to Locika, nebo Evžen?

Herečka známá z primáckých seriálů Modrý kód a Sestřičky tajila těhotenství. Michaela Sejnová Dittrichová si pro sebe radostnou novinu nechávala dlouhých pět měsíců. Prozradila nám pohlaví i jméno.

Herečka Michaela Sejnová Dittrichová čeká druhého potomka. Rostoucí bříško šikovně maskovala a s přicházející zimou jí to pod kabátem a šálou šlo skvěle. V pátém měsíci už jí ale přece jenom bříško začalo vykukovat a musela s pravdou ven. Sourozence si přál hlavně její syn Matýsek, přimluvil se ale i manžel.

„Přál si to Matýsek, pak se k němu přidal manžel a mně nezbývalo nic jiného, než jim přání zrealizovat. Trochu jsem váhala kvůli práci a myslela jsem si, že to přijde později, ale kluci měli silnější myšlenku,“ sdělila CNN Prima NEWS Sejnová.

Herečka dokonce naznačila, že pod srdíčkem nosí holčičku a Matýskovu vysněnou sestřičku. „Matýsek by si moc přál sestřičku a opravdu to na holčičku vypadá, ale to je ošemetný, u holek se to do poslední chvíle neví. Čekáme na druhý velký ultrazvuk. Nejvíc ze všeho si ale přeji, abychom měli zdravé dítě,“ svěřila se.

Michaela dokonce prozradila, jak se děťátko bude jmenovat. „Myslím si, že si tělo se mnou povídá, u Matěje jsem věděla, že to bude kluk a teď to cítím jinak. Mám jiné chutě. Matěj si přál, aby se sestřička jmenovala Locika a kluk Evžen z pohádky Na vlásku. Ale domluvili jsme se na Elišce“.

Matěj si přál, aby se sestřička jmenovala Locika a kluk Evžen...

Těhotenství se jí dařilo skvěle maskovat. Venku přituhuje, a tak stačil kabát a šála a před kamerou šikovný kostým. „V seriálu Sestřičky se zatím bříško schovalo pod nemocniční halenu, dokonce mám pořád stejnou velikost, jenom kalhoty už mi museli dát větší,“ prozradila Sejnová. Děťátko by se mělo narodit na přelomu března a dubna a herečka také prozradila, že by si její manžel přál být u porodu, stejně jako u prvního dítěte.

Tvář primáckých seriálů se nedávno přidala k dobročinné akci, kterou vymysleli herci ze Sestřiček Modrý kód. Seriálové sestřičky pekly zdravotníkům z Fakultní nemocnice Motol, kteří pečují o pacienty s koronavirem. Sejnová pekla se synem jablečný perníkový řez a nechyběly ani zdobené perníčky. „Matýsek dělal Šmoulíky a měl z toho obrovskou radost,“ dodala herečka.

Tagy: