Barbora se v show již od začátku vymykala z řady. Zatímco ostatní nadějné zpěvačky nosily sexy outfity a výrazný make-up, ona zůstávala věrná vytahaným mikinám, kšiltovkám a přirozenému vzhledu. Když ji stylisté navlékli do třpytek, elegantních šatů a obuli jí vysoké podpatky, bylo vidět, že se v tom necítí dobře a nejraději by se převlékla do sportovního oblečení.

Jsem Barbora Piešová, holka s keckama a kšiltovkou. Já se tak narodila, vystihuje mě to. Když se člověk na mě podívá, ví, že jsem to já. Cítím se bezpečnější,“ netajila se vítězka SuperStar.

Ale čím dál postupovala, tím víc si byla v sexy outfitech jistější, a dokonce za to stylistům poděkovala. „Děkuji celému týmu, co se o mě starali a probudili ve mně ženskost,“ řekla po skončení show a vrátila se ke sportovnímu oblékání. Bohužel to některým lidem není po chuti a mají pocit, že ví víc než ona. 

VIDEO: Bronzový SuperStar Martin Schreiner: Připravil se o hlasy kvůli jedné věci!

Video
Video se připravuje ...

Bronzový SuperStar Martin Schreiner: Připravil se o hlasy kvůli jedné věci! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Jako chlap,“ napsala jedna fanynka pod její poslední fotku na sociální síti. Barbora to zpočátku neřešila a snažila se být slušná. „Snad už máte ego v oblacích,“ odepsala jí. Žena se však odradit nedala a spustila lavinu nechutných urážek. „Takže budeš na ženy, STOPRO!“ pokračovala fanynka. „Slečno, já vím, že je lockdown a vy se doma nudíte, ale zkuste dělat něco smysluplnějšího, než dělat zlo druhým lidem, kteří něco aspoň dělají,“ odpověděla zpěvačka.

Že někomu napíšu, že vypadá jako chlap? Ano, vypadáte jako chlap a já si myslím, že někteří to také vidí,“ urážela dál a Piešové už praskly nervy. „Snad jednou zažijete podobnou situaci jako já. To, že se nemaluji a nejsem podle vašich představ, neznamená, že nejsem žena. To, že jste zaškatulkována podle kritérií doby kamenné, jak má žena vypadat, už je váš problém a ano, názor máte, ano, je demokracie, ale demokracie a svoboda názorů končí tam, kde začínají práva člověka a osočovat člověka pro úplnou banalitu, jen abyste byla zajímavá, je podle mě velmi bídné,“ rozepsala se Bára. 

„To, jak se projevuji, neznamená, že jsem lesba, ale to, že chci ukázat lidem, že není důležité, jak člověk vypadá na to, aby mohl něčeho dosáhnout. Snažím se jen lidem dodat sebevědomí, ale to zřejmě člověk s myšlením, jaké máte vy, nikdy nepochopí,“ odsekla jí Barbora.

VIDEO: Vyřazená finalistka Miss Karin Křížová o zákulisí SuperStar: Nejde tam o zpěv!

Video
Video se připravuje ...

Vyřazená finalistka Miss Karin Křížová o zákulisí SuperStar: Nejde tam o zpěv! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
29 fotografií