Půvabná moderátorka Eva Perkausová onemocněla koronavirem. Mám vysoké horečky, přiznala

Eva Perkausová slaví narozeniny
Eva Perkausová slaví narozeniny
Foto: nextfoto.cz
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 11. 11. 2020

Televizní moderátorka Eva Perkausová (26) jako řada jejích kolegů z branže se nakazila virem SARS-CoV-2, který způsobuje onemocnění covid-19. Od úterý ji tak diváci nespatřili na obrazovce. Vedení televize za ni našlo záskok v podobě Markéty Fialové (49), která usedla v úterý vedle Romana Šebrleho (45).

Půvabná blondýna má zatím spíše střední průběh nemoci. Od pondělí má vysoké horečky. Doposud ale nikdo nevěděl, zda jde opravdu o koronavirus nebo chřipku. Eva se nechala v úterý testovat a bohužel nákaza covidem-19 se potvrdila.

Přitom ještě před dvěma dny se Eva chlubila na Instagramu, jak si vychutná večerní zpravodajství v rafinovaných šatech. Jenže jako mávnutím kouzelného proutku se vše ohledně jejího zdravotního stavu změnilo.

O tom, že Perkausová má koronavirus, informovala ve středu v pořadu ShowTime její kolegyně Iva Kubelková. "Naše moderátorka Eva Perkausová má koronavirus. Je doma v izolaci a dává se do kupy," řekla v pořadu kolegyně výrazné blondýnky..

"Cítím se, jako když mám chřipku. Ráno jsem měla 37 stupňů, o dvě hodiny později už 38, je to nevyzpytatelné. Piju čaje, jím vitamíny,“ uvedla moderátorka v době, kdy se teprve nechala testovat, ke svému současnému stavu. Aktuálně je v karanténě stejně jako její partner.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.