Britney Spears a Justin Timberlake Profimedia

Britney Spears a Justin Timberlake Profimedia

Britney Spears a Justin Timberlake Profimedia
Chad Lowe a Hilary Swank Profimedia
Chad Lowe a Hilary Swank Profimedia
Gwen Stefani a Gavin Rossdale Profimedia
18
Fotogalerie

Úspěch se neodpouští: Které celebrity neunesly hvězdnou slávu partnera?

Úspěch a peníze dokážou lidi změnit, i když dělají všechno proto, aby se tak nestalo. Sláva může také poznamenat i vztahy, obzvlášť pokud se jednomu nedaří a druhému ano. Které celebrity nezvládly úspěch svých partnerů?

Britney Spears a Justin Timberlake

Společně hráli v dětském televizním seriálu The Mickey Mouse Club. Zdálo se, že je nevyhnutelné, že jednou skončí spolu, a tak se i stalo. Později se Justin stal ikonou teenagerů zejména díky kapele 'N Sync a stejně tak i Britney odstartovala svou pěveckou kariéru. Pár se rozešel potom, co se roznesly zvěsti o tom, že je Britney nevěrná.

Pokračování 2 / 9

Chad Lowe a Hilary Swank

Chad si zahrál v několika filmech, známý je ze seriálu Prolhané krásky. Podobné to měla i Hilary, když se v roce 1997 vzali. Hrála v několika seriálech, ale potom díky roli ve filmu Kluci nepláčou získala Oscara. Od té doby se jí hrnuly nabídky. Úspěch sklidila zejména za film Million Dollar Baby. O tři roky později oznámili rozvod. Nyní je Hilary držitelka dvou Oscarů a dvou Zlatých glóbů.

Pokračování 3 / 9

Gwen Stefani a Gavin Rossdale

Když spolu začali chodit, Gwen byla na vzestupu slávy se svou kapelou No Doubt. Gavin byl úspěšným zpěvákem skupiny Bush. V roce 2002 se vzali, měli spolu tři děti a sláva Gwen stále stoupala. Stala se i sólovou zpěvačkou, vytvořila svou módní značku a začala se angažovat v pěvecké soutěži The Voice, zatímco Gavinova sláva upadala. Nakonec ho utěšovala chůva jejich dětí, což vedlo k tomu, že Gwen v roce 2015 podala žádost o rozvod.

Pokračování 4 / 9

Chris Pratt a Anna Faris

Herci se vzali v roce 2009. Anna v té době byla známá díky filmu Ztraceno v překladu a Chris ze seriálu Parks and Recreation. Nejednalo se však o žádné velké herecké výkony. Ty přišly, až když Chris dostal roli ve filmu Strážci galaxie a hlavní roli ve filmu Jurský svět. Tyhle dva snímky ho posunuly na seznam nejvyhledávanějších herců. S jejich manželstvím to bylo zřejmě neslučitelné, a tak se v roce 2017 rozvedli.

Pokračování 5 / 9

Tom Cruise a Nicole Kidman

Tom byl už dávno velkou hollywoodskou superstar, když se s Nicole v roce 1990 vzali. Nicole do té doby měla jen malé role, ale v roce 2001 po filmu Moulin Rouge! se její sláva vyhoupla do hvězdných výšin a přesně to Tom neustál; ještě tentýž rok se rozvedli.

Pokračování 6 / 9

Jennifer Garner a Scott Foley

Herci byli manželi v letech 2000 až 2003 a v té době už byli oba známí. Jennifer díky několika vedlejším rolím a Scott díky seriálu Dawsonův svět. Jennifer ale dostala nabídku na hlavní roli v seriálu Alias a to byl její odrazový můstek. Jejich manželství to však neustálo.

Pokračování 7 / 9

Miranda Kerr a Orlando Bloom

Jejich vztah se zrodil v roce 2007. V té době byl Orlando známý díky rolím ve filmech Pán prstenů a Piráti z Karibiku. Jeho sláva byla na vrcholu. Zatímco Mirandin vrchol měl teprve přijít. Začala předvádět spodní prádlo pro značku Victoria's Secret a poptávka po ní rostla. Potom se stále častěji objevovala v módních kampaních a na obálkách časopisů. V roce 2010 se vzali a měli spolu syna. Sláva Mirandy stále stoupala a po Orlandovi už taková poptávka nebyla. V roce 2013 se rozvedli.

Pokračování 8 / 9

Reese Witherspoon a Ryan Phillippe

Tihle dva se potkali v roce 1997, hráli spolu ve filmu Velmi nebezpečné známosti a v roce 1999 se vzali. Narodily se jim dvě děti a oba se snažili pokračovat v kariéře. Zatímco ta Ryanova stagnovala, Reese si zahrála ve svém – dalo by se říct – ikonickém filmu Pravá blondýnka. Oba byli pozváni na Zlaté glóby, Ryan se ale značně opil a bylo znát, že úspěch své ženy nemůže unést. Po této události se v roce 2007 rozvedli.

Pokračování 9 / 9

Bradley Cooper a Renée Zellweger

Možná si na to ani nebudete pamatovat, ale Renée a Bradley byli žhavým párem po dobu dvou let. Začali spolu chodit v roce 2009, kdy už byla Renée známá z filmu Bridget Jones. Bradley hrál do té doby pouze vedlejší role, pak ale přišla příležitost ve filmu Pařba ve Vegas – a uspěl. Když přišel na řadu druhý díl tohoto filmu, pár se rozešel.

Doporučujeme

Články odjinud