Nelly už nechce být neviditelná. Mladá zpěvačka vydává singl Duch

Vydáno 12.11.2020 | autor: redakce

Za normálních okolností by byla Nelly Řehořová v jednom kole, koronavirus však zasáhl do koncertních plánů i jí, a tak pracuje na nových písních. Aktuálně přichází s novinkou Duch, která vznikla z intenzivního pocitu, že je zpěvačka neviditelná. Na nové písni spolupracovala se skladatelem a producentem Marcellem.

Nelly už nechce být neviditelná. Mladá zpěvačka vydává singl Duch Nelly už nechce být neviditelná. Mladá zpěvačka vydává singl Duch

Mladá zpěvačka by do budoucna ráda vydala svou další desku, ale nechce na ní spěchat. „V současné době vidím smysl vydávat jednotlivé písničky, které jsou podpořené kvalitním videoklipem. Chci, aby o mně fanoušci věděli, jakým směrem jdu a potřebuji od nich i zpětnou reakci. Takže i když stále pracuji na desce, nechci být svázána termínem, kdy ji musím vydat. Pro mě je teď důležitější být v kontaktu s fanoušky a vydávat častěji nové singly. Až budu cítit, že je ten správný čas, desku ráda vydám,“ vysvětluje Nelly.

Nové EP Nelly Řehořové pokřtili na Cargo Gallery Sebastian a Kuba Kotek

V nové písni s názvem Duch se zpěvačka vyjadřuje v metaforách, podobně jako tomu bylo u její poslední autorské písničky NAopak. Dává tak fanouškům a posluchačům prostor k zamyšlení a vlastnímu chápání hlavní myšlenky celé písničky. Snaží se být co nejvíce autentická, přičemž vychází ze svých pocitů a vize, že každý prochází nějakým vývojem, a toho si lze všimnout i u zpěvačky samotné.

V dnešním světě sociálních sítích a internetových hudebních serverů to mají mladí zpěváci a zpěvačky, kteří chtějí dělat kvalitní hudbu a zároveň se prosadit, těžké. Přesně to si myslí Nelly, a tak i díky tomu vznikla píseň Duch. „Poslední dobou jsem se začala cítit stále víc a víc jako neviditelná a osamocená, i když bylo kolem mě pořád hodně lidí a byla jsem v jednom kole. Nemyslím si, že by na to měla vliv současná situace s koronavirem, ale problém byl v něčem jiném. I když jsem tvrdě pracovala, tak cokoliv jsem udělala, nikdo mě nevnímal a nebral vážně. Říkala jsem si, že jsem snad duch a nikdo mě neslyší a nevidí. Myslím, že je lepší se s tím poprat sama a já to dělala tak, že jsem se vždycky ze všech smutků vypsala, a tak vznikla písnička Duch. Stále tam je ale ta naděje a poselství, že to nikdy nevzdám, a že to, co chci, se jednou podaří,“ prozrazuje Nelly.

Na scénáři videoklipu se zpěvačka sama také podílela. Měla od začátku jasnou představu, jak by klip měl vypadat. Ale vzhledem k tomu, že natáčení bylo ovlivněno opatřeními k současné situaci, která se musela dodržet, nakonec vznikl videoklip, který přímo nesouvisí s myšlenkou písničky. Zpěvačka tak nechává na samotných divácích pochopení myšlenky, co je iluze a co vychází z jejich pocitů.

Režie videoklipu se zhostil mladý tým v čele s Patrikem Daltonem, youtuberem Adamem Lyskem a Antonínem Kupským.

TZ, foto: promo
Témata: Nelly Řehořová, Marell, Duch, Patrik Dalton, Adam Lyska, Antonín Kupský,

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít