Odhalte tajné fígle v oblékání, na které nedají dopustit módní ikony

Většina z nás se snaží oblékat podle nejnovějších trendů. Chceme se líbit, přejeme si, aby nám to slušelo, abychom udělaly dojem. Ovšem i těm nejlepším z nás může dojít inspirace a my najednou dostaneme chuť zkusit něco nového.

Prozradíme vám tajné fígle v oblékání, kterých se stačí držet a nikdy nešlápnete vedle.

Pohodlí na prvním místě

I když se možná snažíte držet krok s tím, co je zrovna teď moderní a trendy, nikdy nezapomínejte na zlaté pravidlo, že základem je pohodlí. K čemu vám bude super cool outfit, když se v něm nebudeš cítit dobře?

Trendy oblečení je sice super, ale pozor na to, ať vás nikde nic neškrtí, neškrábe ani netlačí.

Spodní prádlo je základ

Dobře víte, jaké svršky jsou zrovna teď cool a trendy, ale pod tím vším je základ v podobě spodního prádla. Na tom je potřeba stavět každý svůj look.

Výběr spodního prádla nepodléhá jen pěknému designu, mnohem důležitější je správná velikost a dobrý střih. I barva hraje roli, nedovolte, aby vám pod světlým svrškem prokukovala tmavá podprsenka, to si žena znající módní pravidla nesmí dovolit.

Věk je jen číslo, ale v módě se vyplatí jej ctít

Ono se sice říká, že věk je pouze číslo a nehraje kdovíjak důležitou roli, ale my jsme zase toho názoru, že pokud jde o módu, vyplatí se brát na něj zřetel.


Zamyslete se, kdy je na čase dát sbohem tričkám s pohádkovým motivem a kdy zase vyměnit sexy mini sukně za ležérnější délku sahající alespoň ke kolenům.


Avatar

sarkakrausova

Mojí vášní je móda a krása. Řídím se heslem, že každá žena by o sebe měla pečovat, bez ohledu na to, jaké míry jí příroda nadělila. Každá jsme krásná!