Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední vítěz StarDance Dominik Vodička (24), který soutěž vyhrál s herečkou Veronikou Khek Kubařovou (36), nezahálí ani v době nouzového stavu. S tanečnicí ze StarDance Evou Krejčířovou (40), jež to na parketě roztáčela po boku lyžaře Ondřeje Banka, natáčeli taneční klip.

Ve žhavém klipu se Krejčířová ukazuje v bílých i černých šatech. „Mám černé a bílé šaty, protože v klipu jsem hodná a zlá a Dominika svádím,“ smála se Eva Krejčířová.

Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička vyhráli poslední řadu StarDance.

Na své si přijdou i dámy, kterým se vysportovaný sexy tanečník ukáže jen do půl těla. „Když teď nemůžeme učit a nemáme vystoupení, tak jsme se rozhodli, že zkusíme zrealizovat náš sen natočit profi taneční videoklip. Točili jsme ho v krásných prostorách restaurace u Karlova mostu, která má kromě pontonu pod samotným Karlovým mostem ještě super historický sál, který vypadá jako katakomby. Úplně jsme se do něj zamilovali,“ řekla Super.cz Krejčířová.

Natáčení probíhalo i přímo na Karlově mostě. „Chtěli jsme využít, že je Praha prázdná. By to mazec, protože jsme tam byli v 6 ráno, pršelo a byla zima,“ líčila tanečnice. Klip měl původně vzniknout jako upoutávka na taneční show.

„Úplně na začátku byla naše myšlenka postavit si skvělou show, se kterou budeme v sezóně vystupovat. Nechtěli jsme dělat klasické soutěžní tančení, ale jít trošku víc směrem k showdance, což znamená, že choreografie má příběh, je stavěná na určitou hudbu a jsou v ní zvedačky a prvky jiných stylů. Například Dominikovi baletní skoky, které jsou úplně boží,“ neskrývala nadšení Krejčířová, jež s lyžařem Bankem skončila na druhé místě ve StarDance.

A stejně jako Dominik Vodička si na choreografiích vždy dávala velmi záležet. Na ukázky z klipu, který se stále připravuje, se podívejte do galerie.

Reklama

Další články

Načítám