Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Umělci jsou bez práce a zřejmě ještě několik měsíců budou. Především muzikáloví zpěváci vidinu otevření divadel před sebou nemají.

"Myslím si, že začnou fungovat až letní scény venku a kamenná divadla se otevřou v září. I kdyby se otevřelo na jaře, nebudou diváci, protože lístky by se musely prodávat už nyní, a jak víme, teď se neprodává prakticky nic," řekla Super.cz zpěvačka Míša Nosková (41), která začala pomáhat v práci svému příteli Jindřichovi.

A také další umělci museli do práce. Herec Tomáš Novotný začal pracovat jako hrobník, Eliška Ochmanová nebo Jan Kříž učí online zpěv, Pepa Vágner dováží potraviny, Ondřej Bábor dělá kurýra a pracuje ve skladu, práci už mají či hledají další.

Nyní se po ní shání také zpěvák Vojta Drahokoupil (28). "Kdybyste někdo věděl o nějaké práci, tak mi prosím napište. Čeká mě další velká zkušenost, ale co se dá dělat, když zpívat nemůžeme," poprosil své fanoušky o pomoc muzikálový zpěvák a přidal fotky webu s nabídkou práce, kde nyní hledá obživu.

Reklama

Další články

Načítám