Nový Star Wars seriál pro Disney+ vsadí na ženskou hrdinku a jinou část Galaxie

Nový Star Wars seriál pro Disney+ vsadí na ženskou hrdinku a jinou část Galaxie
Rogue One: Star Wars Story | Lucasfilm Ltd.
Někdo by sice mohl namítat, že filmový a seriálový vesmír Hvězdných válek je už nyní poměrně rozsáhlý, milovník Síly a předaleké Galaxie, by ho ale umlčel s tím, že kvalitních příběhů ze světa Star Wars není nikdy dost.
Disney+ proto pracuje na novém seriálu, jehož autorkou bude Leslye Headland, která se nechala slyšet, že v jejím seriálu se mohou diváci těšit na úplně nové postavy a odlehlou část Galaxie, se kterou se dosud nesetkali.
"Jedná se o část vesmíru a časové osy, o kterých jsme dosud nic nevěděli," prozradila Headland. "Všichni milovníci Star Wars se mohou u nás zastavit a podívat se, jaké suprové věci jsme si pro ně připravili. Něco, co dosud neznali, nebo postavy, o kterých nevěděli."
novy-star-wars-serial-pro-disney-vsadi-na-zenskou-hrdinku-a-jinou-cast-galaxie
Mandalorian | Lucasfilm Ltd.
Podrobnosti tvůrci samozřejmě tají, jediné, co Disney prozradil je skutečnost, že hlavní hrdinkou bude žena a že půjde o napínavý akční thriller odehrávající se mimo dosud známé časové linie dalších Star Wars projektů.
Seriál Leslye Headland tak doplní další plánované seriály s Obi-Wanem Kenobim a Cassianem Andorem v hlavních rolích. Kdy, by se ale mohl projekt dostat do produkce, zatím Myší dům neprozradil.