Moje sladké tajemství

Její syn se stal terčem nemístných vtípků

Zničila si nadobro skvělé vztahy v milované rodině?

Rozhodně není pravidlem, že by se herečka ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Dana Morávková vyjadřovala k tomu, co se děje na internetových diskuzích.

Jenže teď se to začíná dotýkat jejího soukromí a tak udělala výjimku. Nedokázala si totiž pomoci, když se v jedné z nich objevila kritika jejího chování poté, co od ní znovu odjel syn Petr. Jedna z diskutujících si jí vzala na paškál proto, že synovi nedomluvili, aby zůstal doma.

„Morávková je blbá, protože studium (zejména tvůrčího psaní) mohl přerušit a být radši tady,“ radila známé herečce. Ta zareagovala po svém. „Děkujeme za zájem a názor,“ odvětila.

Horší ale je, že se na jejího syna snesla i kritika kvůli tomu, že si vybral soukromou školu. Podle některých je „mamánkem“, jenž by na normální české škole nevydržel. Těžko říct, proč je vlastně doposud studijně úspěšně Petr některým lidem takovým trnem v oku.

Že by to snad byla závist a to, že nemohou překousnout, že je schopen poradit si se složitou školou ve Velké Británii. Dost možná obojí. Na druhou stranu ale Petrovi jistě nepomáhá to, jak vždy, když odjede působí jeho maminka sklesle.

Sice je to pochopitelně, jelikož ho má ráda a zvláště pak v této složité době by ho ráda měla na dohled. Teď si ale možná říká, že raději měla mlčet.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden