Sociální sítě
Nahoru

Unikátní láhve prémiového alkoholu šité na míru

Láhev prémiového alkoholu jako dárek je většinou sázkou na jistotu, která vždy potěší obdarovaného. K tomu, aby se z ní stal dárek osobní a jedinečný nabízí společnost Jan Becher – Pernod Ricard možnost personalizace ručně psaným vzkazem na stužce nebo na láhvi, provedené zkušenou kaligrafkou a oceňovanou typografkou Petrou Dočekalovou.

Láhve, které můžete tímto způsobem personalizovat jsou součástí nabídky Prestige Selection společnosti Jan Becher – Pernod Ricard. Jedná se o prémiové značky v podobě blended skotské whisky Chivas Regal, exkluzivního šampaňského MUMM a novinkou je single malt whisky The Glenlivet.

Chivas Regal potěší milovníky jedinečné chuti a jedinečného stylu. Domovem této vícedruhové míchané sladové whisky je nejstarší palírna Skotské vysočiny Strathisla Distillery, fungující již od roku 1786. Ručně psaný vzkaz kaligrafka přenese buď přímo na láhev nebo na stužku, která se lepí pečetí.

Pečeť a ručně psaný vzkaz můžete zanechat na ikonické Chivas Regal 12YO, prémiové Chivas Regal 18YO nebo na nové patnáctileté Chivas Regal XV, která svůj vytříbený charakter získává dozráváním v nejvíce ceněných sudech po výběrových koňacích z francouzské oblasti Grande Champagne. Pro tento rok je možnost osobního vzkazu též na novince Chivas Regal Extra 13YO. Jedná se o whisky, která zraje v sudech po Oloroso Sherry celých 13 let a pro přírodní nasládlou chuť je správnou volbou pro ty, kteří preferují sladší destiláty.

Palírna The Glenlivet, spadající do portfolia společnosti Pernod Ricard, byla založena Georgem Smithem v roce 1824 jakožto první legální palírna ve Skotsku. Originální single malt skotská whisky The Glenlivet se proslavila díky jemnému a ovocnému chuťovému profilu. Dnes je The Glenlivet nejprodávanější skotskou sladovou whisky na světě. Osobní vzkaz na The Glenlivet je novinkou psanou na stužku, která je následně zavázána na láhev.

Pro ty, kteří preferují šampaňské, nabízí Prestige Selection jiskrné francouzské šampaňské MUMM, ze kterého se dopsáním ručně psaného vzkazu, jména nebo datumu kaligrafkou Petrou Dočekalovou přímo na láhev, stává umělecký kousek.

MUMM s ikonickou červenou stuhou je možné volit ze suchých variant Brut – vlajkového MUMM Cordon Rouge nebo Le Rosé v populárním růžovém provedení; či pro příznivce sladkých vín ve variantě MUMM Demi-Sec. Krátký vzkaz či poděkování, ručně vyvedené na skle, vytvoří z láhve prémiového MUMM nezapomenutelnou připomínku výjimečné události i unikátní kousek do sbírky.

Objednání kaligrafie a zakoupení láhve prémiového alkoholu je možné uskutečnit již nyní na e-shopu prestigeselection.cz nebo v nově otevřeném shopu Prestige Selection, který se nachází v obchodním centru Stromovka v Holešovicích. Obchod Prestige Selection prodávající prémiové spirity nabízí i odborný servis z řad profesionálů a brand ambasadorů společnosti Jan Becher-Pernod Ricard, aby byl zajištěn maximální servis a pomoc při výběru dle přání klientů tohoto segmentu.

Kaligrafie na zakoupené láhvi je připravena do týdne za cenu 149 Kč. Vidět osobně Petru Dočekalovou při práci na ručně psaném vzkazu můžete v shopu Prestige Selection od 19. do 22. prosince 2020.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.