12. 11. 2020

Spanilou pannu místo svatby čeká rozzuřený drak

Millie Bobby Brown opět spojí své síly s Netflixem.

hlavní obrázek

Talentovaná Millie Bobby Brown a Netflix, to už dávno není spojení, které by bylo neobvyklé. Vlastně, tato mladá herečka může být Netflixu zavázána, jelikož on z ní díky několika řadám seriálu Strange Things udělal hereckou hvězdu na vzestupu. A tato spolupráce se tak osvědčila, že Netflix s ní podepsal smlouvu na další dva filmy.

První z nich už můžete nějaký ten pátek na Netflixu vidět. Řeč je o Enola Holmes, mladé sestře legendárního detektiva Sherlocka Holmese, kde jej zahrál herec Henry Cavil. Další film je ale teprve pouhým projektem a bude se jmenovat Damsel. A o tom je dneska řeč.

Damsel bude vyprávět příběh o mladé, spanilé princezně Elodie, kterou si právě střihne mladá Bobby Brown. Samotný příběh je klasicky pohádkový, tedy princezna očekává svého milovaného prince Henryho, s kterým ji byla přislíbena svatba a život plný lásky a radosti. Jak to ale v obdobných příbězích bývá, takový to scénář princeznu nakonec nečeká a místo romantických vdavkách má být princezna obětována drakovi.

Celé to zní jako hezká pohádka, ale osobně si neumím představit Millie B. Brown, že by kývla na roli, kde bude pouze sedět ve věži a čekat na svého prince na bílém koni. Zde půjde o důmyslnější dobrodružství a vůbec bych se nedivil, kdyby na svého zachránce nečekala a s drakem si to rozdala sama. Uvidíme, detaily jsou stále neznámé.



Celé to působí jako větší projekt a s tím naštěstí tato herečka také zkušenosti má. V roce 2019 si zahrála po boku obrovitých monster ve filmu Godzilla II Král monster a taktéž se s ní počítá do pokračování Godzilla vs. Kong. Takže s masitými a obřími monstry si už zahrála, tím pádem nějaký drak by neměl být problém.

Filmu bychom se na Netflixu měli dočkat v květnu roku 2021 a režie se ujímá Juan Carlos Fresnadillo.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Celkem 1 příspěvek v diskuzi
IrmaVep
před 178 týdny
Koukám, že článek vyšel 12.11. a já mám dpjem, že právě ten den jsem měla neodbytnou chuť kouknout...