Barevné punčocháče rozzáří pochmurné podzimní období

Podzim je období plné krásných barev, do kterých se halí příroda všude okolo nás. Zejména listí na stromech hraje všemi možnými odstíny a vytváří tak hotovou pastvu pro oči. Proč trochu barev nepustit i do našich šatních skříní?

Pokud rády nosíte silonky a punčochy, pak jste tady správně a dnešní článek byste si určitě neměly nechat ujít. Řeč bude právě o punčochách, které se dají unosit i teď na podzim – ať už k sukni, kraťasům nebo třeba pleteným šatům.

Nebojácně červená

Nebojíte se pozornosti? V tom případě je výrazná červená právě vaše barva! Na punčochách nebo silonkách zaručeně vynikne a určitě se nestane, že byste se ztratily v davu. Ba spíše naopak, každý si vás všimne a jistě ocení vaši odvahu vyrazit si v ohnivě červených punčochách. Navíc červená k podzimu patří, takže tady zkrátka není co řešit.

Foto: Depositphotos.com

Ohnivě rezavá

Další krásná barva, se kterou si spojujeme podzimní čas, je rezavá – potažmo oranžová. I s touhle nádhernou barvou budete k nepřehlédnutí, na silonkách jí to sluší a vy díky ní úžasně vyniknete. Rezavá si rozumí s mnoha dalšími odstíny, takže určitě nebude problém ji zkombinovat s dalšími prvky z vaší šatní skříně. Typicky podzimní outfit bude na světě!

Foto: Depositphotos.com

Modrá je dobrá. I na punčochách

Milujete modrou? My také! A na punčochách zrovna tak. Zatímco modré džíny jsou klasika, kterou známe snad všechny, ruku na srdce, milé dámy: která z nás má doma modré silonky nebo punčocháče? Pokud kroutíte hlavou, že takový kousek v šatníku nemáte, není správný čas to napravit?

Foto: Depositphotos.com

Avatar

sarkakrausova

Mojí vášní je móda a krása. Řídím se heslem, že každá žena by o sebe měla pečovat, bez ohledu na to, jaké míry jí příroda nadělila. Každá jsme krásná!