Zraněný Neymar nestihne ani kvalifikaci proti Uruguayi

13.11.2020, 10:19
Aktuality
Neymar (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
veikko

Tak na jeho místo asi Everton. Každopádně při zranění Coutinha a Neymara bude rázem celkem výrazně chybět kreativita. Doma s Venezuelou se to ještě neprojeví, ale divil bych se, kdyby vyhráli v Uruguayi.

Reagovat
Seydou Doumbia

i bez těchto dvou hráčů by měli porazit téměř kohokoli...však ta jejich kvalita je obrovská

Reagovat
veikko

Je, ale to platí i pro Uruguay. Při absenci Neymara, Coutinha, Fabinha a Casemira určitě Brazílie není favoritem. Ten střed zálohy Brazílie na mě nepůsobí moc dobře, navíc Uruguay je asi nejlepší v JA, co se týče organizace hry.

Reagovat
Seydou Doumbia

Uru je co se týče organizace hry rozhodně dost kvalitní mužstvo. Ale celkově když porovnám ty kádry tak mi příjde ten brazilský daleko kvalitnější, fotbalovější. Kdo by z Uruguaye měl na to hrát v základu, popřípadě alespon být na lavičce náhradníku? Godín, Gimenez, Bentancur, Suarez a Valverde. Brazilský výběr mi příjde daleko širší co se tyče individuálních schopnosti hráčů, Uruguay zase skvělé funguje týmově.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ty jsi znalec

Reagovat
veikko

Tak každý na to máme názor... Uvidíme, jak si Brazilci povedou bez svých největších hvězd.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože lítá po směnárnách a shání kdo mu čenžne těch 262 milionů na koruny

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele