V Sofii se zrodí nový vítěz turnaje ATP. Do finále postoupili Pospisil a Sinner

13. 11. 2020, 22:54
Aktuality 1
ATP SOFIE - Vasek Pospisil a Jannik Sinner v bulharské Sofii postoupili přes francouzské soupeře do finále a svedou v něm souboj o premiérový titul na okruhu ATP. Třicetiletý Kanaďan v semifinále otočil duel s Richardem Gasquetem, devatenáctiletý Sinner si poradil s Adrianem Mannarinem.
Vasek Pospisil (© AFP)

Vasek Pospisil v Sofii vyřadil Marčenka i nasazené soupeře Millmana a Struffa a teprve podruhé za posledních pět sezon si zahrál semifinále turnaje ATP.

V něm dnes 30letý Kanaďan zdolal 6-7 6-2 6-0 Francouze Richarda Gasqueta, s níž si vylepšil vzájemnou bilanci na 4-2,  a podruhé v sezoně a potřetí v kariéře postoupil do finále. 

V něm syn českých rodičů prohrál letos v Montpellier i před šesti lety ve Washingtonu, v bulharské metropoli tak zaútočí na premiérový titul. 

Připravit ho o něj bude chtít Jannik Sinner, který je dokonce vůbec poprvé ve finále. 19letý Ital dnes porazil 6-3 7-5 pátého nasazeného Francouze Adriana Mannarina.

• ATP 250 SOFIE •
Bulharsko, tv. povrch / hala, 389.270 eur
páteční výsledky (13. 11. 2020)
• Dvouhra - semifinále •
Sinner (It.) - Mannarino (5-Fr.) 6-3 7-5
Pospisil (Kan.) - Gasquet (Fr.) 6-7(6) 6-2 6-0
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
gigin
vítěz ATP turnaje, který se narodil ve 21.století.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist