Thor: Love and Thunder: K obsazení se přidal Star-Lord ze Strážců Galaxie

Thor: Love and Thunder: K obsazení se přidal Star-Lord ze Strážců Galaxie | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Natáčení čtvrtého Thora začne už po Novém roce.

Od závěru Avengers: Endgame fanoušci vedli zapálené debaty o tom, zda v dohledné době uvidíme film, ve kterém budou společně vystupovat Thor a Strážci Galaxie. V březnu Vin Diesel v rozhovoru uvedl, že někteří Strážci Galaxie se objeví v Thorovi: Love and Thunder. Teď The Hollywood Reporter odhalil, že s jistotou bychom měli počítat alespoň s Chrisem Prattem v roli Star-Lorda.

Zatím nemáme žádné zprávy o tom, jak rozsáhlá by měla Prattova účast být. Je pravdou, že snímek je už tak docela nabitý, vystupují v něm Chris Hemsworth jako Thor, Natalie Portman jako Jane Foster, Tessa Thompson jako Valkyrie, Taika Waititi jako Korg a Christian Bale jako dosud neodhalený padouch. Je tedy možné, že Star-Lord bude vystupovat jen někde v úvodu filmu, v němž by se přímo navázalo na závěr Endgame, kde Thor odletěl se Strážci Galaxie kamsi do hlubin ve smíru.

Natáčení snímku má začít v lednu v Austrálii, tak se do té doby jistě dozvíme, zda se přidá ještě nějaký další Strážce Galaxie. Thora: Love and Thunder bychom se v našich kinech měli dočkat 10. 2. 2022.

Zdroj: THR

Galerie: 4

Thor: Love and Thunder: K obsazení se přidal Star-Lord ze Strážců Galaxie | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder: K obsazení se přidal Star-Lord ze Strážců Galaxie | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder: K obsazení se přidal Star-Lord ze Strážců Galaxie | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder: K obsazení se přidal Star-Lord ze Strážců Galaxie | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest