Parádní úspěch: České modelky a fotograf Matušinský se proslavili v Indii!

Před několika dny se čeští fanoušci slavné značky Jawa dočkali několika prvních kusů stroje inspirovaného slavnou „kejvačkou“. To, že byly během chvíle vyprodané, je celkem jasné. Zároveň vzniklo několik fotek z dílny fotografa Filipa Matušinského, které ve společnosti Mahindra, která motorky vyrábí, vyvolaly doslova nadšení.

Když se spojí česká krása v podobě modelek Gabriely Gášpárové a Kateřiny Liškové, zlaté ruce a oko Filipa Matušinského a legendární Jawa a vše se zasadí do panoramat Prahy vznikne z toho kombinace, která musí uchvátit. Tak nějak se tedy čekalo, že v České republice budou snímky bodovat. Všimli si ji však i v Indii a bossové továrny Mahindra okamžitě volali, jestli by fotky mohli mít. Zároveň požádali i o video, vše pro celosvětové použití. „Je to skvělé, nic takového by mě ani nenapadlo. Ale je fakt, že ta motorka je úžasná. A ve spojení s retro outfity a úžasnou scenérií Prahy se vlastně ani nedivím, že fotky vyvolaly takový ohlas,“ vysvětluje se Dívka roku 2016 Gášpárová.

V lednu se do Česka dostane další zásilka těchto strojů, tentokrát jich bude více, než jen několik kousků. Tou dobou už bude zřejmě na světě i speciální edice číslovaných plakátů s podpisy modelek a fotografa vytvořených právě ze zmíněných fotografií. „Prý jich bude rovný tisíc a budou viset ve všech showroomech značky po celém světě. Je to skvělé, třeba pak dostaneme z Indie další práci,“ směje se Lišková, která je navíc nadšená motorkářka. A kdo ví, třeba dvě české kočky jednou přijedou do Dillí ne na babetě, ale na Jawě. To by teprve bylo pozdvižení!

Foto: Filip Matušínský

reklama

reklama