Zloděj vloni ukradl v obchodě počítač. Až do teď unikal české policii, byl v cizině
Ilustrační foto
Teplice

Most - Policisté v Mostě nyní obvinili z přečinu krádeže 33letého muže z Teplicka, který měl již v loňském roce v jedné prodejně se spotřební elektronikou odcizit hybridní tablet.

Ke krádeži mělo dojít v mosteckém obchodním domě, kam muž přišel a kde si v regálech prohlížel výrobky. V nestřeženém okamžiku si měl pod svůj oděv uschovat notebook v hodnotě 8 900 korun a poté prodejnu opustil. Při odchodu se spustil alarm a muž z objektu utekl.

"Policisté znali totožnost podezřelého muže a pátrali po něm. Šetřením zjistili, že podezřelý muž se má nacházet v cizině. A letos ve druhé polovině roku byl muž z ciziny vydán do Česka do výkonu trestu odnětí svobody pro jinou trestnou činnost," vysvětluje mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková. Policisté mu tam předali usnesení o zahájení trestního stíhání.

Už v minulosti kradl a byl za to odsouzen nepodmíněnými tresty, které vykonal. Za tuto krádež mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody. Muž si na krádež tabletu vzpomněl. Odcizenou věc prý komusi prodal.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru