Porod syna ex milence Vondráčkové: Šlo o život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Porod syna ex milence Vondráčkové: Šlo o život!

Tomáš Verner s manželkou Tammy ukázali syna. Tomáš mladší přišel na svět před měsícem a půl.
Tomáš Verner s manželkou Tammy ukázali syna. Tomáš mladší přišel na svět před měsícem a půl. (Tonda Tran)

Než si náš nejslavnější krasobruslař Tomáš Verner (34) mohl pochovat svého syna, byl to boj až do samého konce. Tammy byla velmi dlouho v bolestech a okolnosti nakonec vedly k tomu, že Tomáš Verner mladší přišel na svět císařským řezem.

A byl to tatínek, kdo si mohl jako první pochovat svého syna. Tammy Verner stále ležela na operačním stole, během níž přišel na svět Tomáš Verner mladší. „V tu chvíli jsem měl pocit, že se svět zastavil. Nic nebylo důležitější než ho držet v náručí,“ sdělil Verner Blesku.

33 hodin v bolestech a pak "císař": Komplikace při porodu ženy Tomáše Vernera

Video se připravuje ...
Po skoro čtyřiceti minutách ho mohl předat své manželce a nestačil se divit, co všechno jeho žena musela dokázat, aby si syna mohla pochovat. „Přestože Tammy byla po tak vyčerpávajícím porodu a pod tolika sedativy, přivinula si ho k sobě, usmívala se a milovala ho od prvního momentu. Já kdybych prožil takové peklo, nevím, jestli bych se k tomu dokázal takhle postavit,“ s obdivem komentoval průběh Tomáš Verner.

K samotnému porodu a jeho komplikacím se poté vyjádřila i Tammy. „Měla jsem problémy, jelikož trvalo příliš dlouho, než se dělo to, co by se dít mělo. Proto jsem nakonec musela podstoupit císařský řez a nemohla rodit přirozeně. Ale teď už je to v pohodě,“ popsala Tammy Verner. Následně dala za pravdu všem rodičkám, že díky zdravému miminku lze zapomenout na sebenáročnější porod.

Nová kniha o Gottovi! Náhlá smrt krásné herečky! A krasobruslař Verner o drsném porodu syna!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.