Muž si schoval do oblečení 87 oplatek! Za krádež v nouzovém stavu může čekat až osm let vězení
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Několikrát soudně trestaný 37letý muž z Litvínova čelí obvinění ze zločinu krádeže. Krást měl muž v době vyhlášeného nouzového stavu a to v jednom litvínovském supermarketu. Tam si mezi regály ukryl do oděvu celkem 87 kusů různých oplatek. Následně zamířil k pokladnám, kde však nic neuhradil.

Po odchodu na něj čekali pracovníci prodejny, kteří jeho podezřelé chování zpozorovali a zadrželi ho. Muž skončil na policii. Nekradl poprvé, byl již za majetkové delikty několikrát odsouzen. Za krádež sladkostí mu s ohledem na dobu spáchání hrozí až osmiletý trest odnětí svobody.

"Odcizené oplatky byly na místě zajištěny a nepoškozené vrácené zpět do prodeje. Jejich hodnota činila 948 korun. Litvínovan je stíhán na svobodě. Lup chtěl údajně zpeněžit," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru