Úvěr na televizi nesplácí, ve smlouvě lhal o zaměstnání i příjmech
Ilustrační foto
Most

Most - Z přečinu úvěrového podvodu čelí obvinění 31letý muž z Mostu. Ten měl v jedné mostecké prodejně uzavřít s jednou společností úvěrovou smlouvu na financování nákupu televizoru v hodnotě 16 tisíc korun. Ve smlouvě se zavázal hradit měsíční splátky.

"Do smlouvy měl obviněný uvést, že je zaměstnán v jedné pražské firmě s měsíčním příjmem, ačkoliv v době uzavírání předmětného úvěru nebyl nikde zaměstnán a nepobíral žádný pravidelný měsíční příjem, čímž při sjednávání úvěrové smlouvy uvedl nepravdivé údaje. Žádnou z předepsaných splátek neuhradil," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru