Premiéra v 31 letech! Prvoligový střelec v derby pomůže Energii

Foto: Tomáš Bouda, hcsokolov.cz

15. listopadu 2020, 12:51

Adam Bagar

Útočník Martin Kadlec dnes v 31 letech prožije velkou premiéru v Tipsport extralize, hokejistům Karlových Varů pomůže v derby na litvínovském ledě. Utkání startuje před kamerami ČT sport už ve 13:15.

Ostřílený útočník se už v létě snažil vybojovat místo v karlovarském týmu, za Energii odehrál i tři duely Generali Česká Cupu s bilancí 1+0, ale poté se vrátil do Baníku.

Nyní se ale přece jen extraligového debutu dočká, na Zimním stadionu Ivana Hlinky naskočí ve druhé karlovarské formaci po boku Ondřeje Beránka a Tomáše Mikúše.

Potvrdí Martin Kadlec pověst skvělého střelce z Chance ligy, ve které má za sebou mimořádně úspěšné dvouleté angažmá v Litoměřicích, kde byl jak utržený z řetězu?

V sezoně 2018/19 zazářil 58 body (26+32) ve 48 střetnutích, v té uplynulé dokonce nasbíral v 53 utkáních 60 bodů (32+28) a v žebříčku hokej.cz skončil na sedmé příčce.

Nejlepší střelec a čtvrtý nejproduktivnější hráč celé soutěže se po parádním ročníku přesunul do Sokolova, kde zatím stihl jen pět zápasů. Pomohl v nich šesti body (3+3).

Soupiska HC Energie Karlovy Vary

Brankáři:
Filip Novotný, Jan Bednář, Adam Horák, Patrik Hamrla.

Obránci:
Dominik Graňák, Petr Šenkeřík, Lukáš Pulpán, Michal Plutnar, Oldrich Kotvan, Martin Weinhold, Daniel Kowalczyk, Martin Rohan, Dalimil Mikyska, Libor Zábranský, Vítek Benda.

Útočníci:
Ondřej Beránek, Jakub Flek, Martin Kadlec, David Kaše, Petr Koblasa, Jakub Lauko, Jiří Černoch, Martin Kohout, Tomáš Mikúš, Tomáš Vildumetz, Tomáš Redlich, Václav Skuhravý, Tomáš Vondráček, Jan Hladonik, Matěj Zabloudil.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz