Vychytávky pro cestovatele! Pokud přemýšlíte čím obdarovat své blízké a došly Vám nápady? Možná vám přijde vhod pár tipů na dárky pro cestovatele.

PonožkoBoty

Produkt, kombinující výhody bot a ponožek. Jde o skvělé řešení, jak mít náhradní boty stále u sebe v malém batůžku. Smotat se dají do malé ruličky, jsou pohodlné, lehké a můžete je nosit také do vody! Ponožkoboty ocení nejen cestovatelé, vhod mohou přijít například také bruslařům, kteří si musí tahat v batohu obuv na přezutí.

 width=

RŮZNÉ DRUHY a BARVY ZDE

Voděodolné ponožky

Hlavně klid a nohy v teple, říkala moje babička. Ponožky jsou vhodné zejména na treky a skvěle se nosí v kombinaci s lehkými botami. Ponožka má 3 vrstvy, vnější vrstva je z nylonového úpletu, střední vrstvu tvoří membrána Hydrotech. Spodní vrstva z Merino vlny napomáhá zápachuodolnosti ponožek a odvádí vlhkost od nohou. Dle zkušeností cestovatelů z naší skupiny, vše funguje jak má.

 width=

RŮZNÉ BARVY a VELIKOSTI ZDE

Kapesní batoh

Objem batohu je 20 litrů, ovšem má kapesní rozměry po sbalení. Dostupná je černošedá, modrá, zelená a oranžová barva. Na těle batohu je takzvaný daisy-chain, vhodný pro připevnění bezpečnostního červeného světla. Součástí batohu je praktická karabina. Batoh je voděodolný.

Batoh, dárek pro cestovatele

RŮZNÉ BARVY ZDE

Ještě menší batoh

Jde o nejskalnější a zároveň nejlehčí batoh vůbec, objem batohu je 18 litrů. Dostupná je šedá, modrá, zelená a žlutá barva. Batoh je voděodolný.

menší batoh

VÝBĚR BAREV ZDE

Kapesní deka

Po sbalení má deka kompaktní velikost do dlaně. V rozích jsou kapsičky, které lze naplnit pískem či kameny pro zatížení. Použít lze také kolíky které lze do každého rohu deky také umístit.

RŮZNÉ BARVY ZDE

Kapesní ručník

Ručník se snadno vejde do tašky s hygienickými potřebami – zabírá zhruba tolik místa jako jedna 100 ml lahvička. Výhodou je bleskové schnutí a dobré sání, samozřejmě ovšem (co se sání týče) s froté ručníkem srovnat nejde.

kapesní ručník

VÝBĚR BAREV a VELIKOSTÍ ZDE

Kapesní deštník

Kvalitní zpracování, miniaturní rozměry po sbalení a nízká hmotnost. Balení zahrnuje pouzdro s okem pro upevnění na batoh nebo opasek. Barvy černá, červená, modrá, zelená a modrošedý kostkovaný.

Kapesní deštník

VÝBĚR BAREV ZDE

Vesta na notebook a další věci do letadla

Na obsah kapes se nevztahují limity pro příruční zavazadla. Vesta vám tedy umožní převážet více věcí zdarma. Zadní kapsu (která na obrázku není vidět) využívám na na notebook.

Vesta na notebook a další věci do letadla

DÁMSKÁ VESTA PÁNSKÁ VESTA

Stírací mapa světa, originál Luckies of London

Jde o originál přímo od autorů nápadu Luckies of London. Po setření folie jsou jednotlivé země barevně odlišeny. Mapa je dodávána ve stylové dárkové tubě.

Stírací mapa

VÍCE o MAPĚ ZDE



Vodní filtr Sawyer

Vodní filtry Můžete použít jako brčko a pít přímo z vodních zdrojů nebo ho našroubovat na lahev či připojit na hadičku hydrovaku.

Vodní filtr

FILTR v eSHOPU

Voděodolný blok

Blok po měsíci ve vodě stále drží pohromadě a funguje. Nejlepší je v kombinaci s obyčejnou tužkou a speciálním perem. Pokud je suchý, lze do něj psát také obyčejným perem, ovšem pokud pak zvlhne, inkoust z běžného pera se po namočení rozpije.

 width=

RŮZNÉ VELIKOSTI a TYPY ZDE

Značkový polštář do letadla

Ultralehký nafukovací polštář kolem krku.

Polštář do letadla

POPŠTÁŘ v eSHOPU

Pohodlnější polštář

Značkový (originál TravelRest) ultraskladný polštář po pohodlné spaní v letadle, autobuse nebo například autě. Nabízí více způsobů použití, může poskytovat oporu pro ruce nebo lze upevnit k sedadlu za Vámi.

Pohodlnější polštář

POPŠTÁŘ v eSHOPU

Cestovní průvodci LONELY PLANET

Já osobně bez knižního průvodce necestuji nikam a doma jich mám pěknou zásobu. Klasická papírová kniha má své nepopiratelné kouzlo. Navíc Lonely Planet je fakt kvalita. U nás to funguje tak, že manželka si stáhne nějakého průvodce do mobilu a já mám knihu, taková kombinace je dokonalá.

Cestovní průvodce LONELY PLANET

NABÍDKA PRŮVODCŮ

Travel Bible

Co dodat …? Bible má být v každé domácnosti.

Travel Bible

BIBLE v eSHOPU

USB nabíječka, UK, EU, Austrálie, USA

Nabíječka je vybavena dvěma USB porty, díky kterým můžete nabíjet 2 zařízení současně. 2 USB porty oceníte pro využití vzácných zásuvek na letištích, v autobusech, vlacích atd. Pokud je zásuvka obsazena cizí nabíječkou, můžete jejímu majiteli nabídnout, že ji vyměníte za Duo Traveller a nabíjet tak můžete oba. Ve Spojených státech není potřeba žádný adaptér. V balení najdete redukce pro UK, Evropu a Austrálii, tedy pro na světě nejrozšířenější typy zásuvek.

USB nabíječka, UK, EU, Austrálie, USA

NABÍJEČKA v eSHOPU

Nevybrali jste žádný dárek?

Pak doporučuji tyto speciální eShopy pro cestovatele.

pod Cestovatelský obchod 4camping