Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Miliardář Richard Chlad (56) má novou lásku: Randí s dcerou (26) Blaženy ze Slunce, seno...!

Autor: rc - 
16. listopadu 2020
05:02

Bývalý automobilový závodník Richard Chlad miluje adrenalin a krásné blondýnky! Šestapadesátiletý český miliardář se kdysi na veřejnosti objevoval s Miss Europe 2016 Liou Keesovou. Ovšem jejich vztah už dávno skončil. Jeho srdce si nyní získala další krásná blondýnka se slavným jménem. Na sociální síti Instagram majitel luxusních aut oznámil, že jeho přítelkyní je Anna-Marie Kánská, šestadvacetiletá dcera slavné Blaženy z trilogie Slunce, seno... Veroniky Kánské.

Richard Chlad miluje vůni benzinu a burácení silných motorů. V minulosti byl automobilovým závodníkem. Vášeň ho neopustila ani tehdy, když se závoděním skončil. Český miliardář, který provozuje desítky sportbarů s hracími automaty, se na sociální síti Instagram rád chlubí novými úlovky ve svém vozovém parku. V roce 2011 byl dokonce jedním ze dvou Čechů, kteří se stali majiteli luxusního sportovního vozu Bugatti Veyron! „Je to splněný klukovský sen, ale i frajeřina a kus chlapského ega,“ uvedl pro web Týden.cz Chlad. Za vůz tehdy zaplatil neuvěřitelných 36 milionů Kč.

Ovšem auta nejsou jediné stroje, které podnikatel miluje. Kromě volné silnice také miluje širé moře, kam se vydává na palubě luxusních jachet. „Rok 2003 a jedna z nejlépe řešených rekreačních jachet… Azimut 68 plus... Škoda průměrné kvality práce!“ napsal k fotografii luxusní jachty Chlad.

Chlad se rád objevuje na veřejnosti po boku krásných žen, které jsou často o mnoho let mladší nežli on. Naposledy randil s nádhernou blond Miss Europe 2016 Liou Keesovou. Vztah však nakonec skončil rozchodem. „Od 14. června nejsme partneři. Lia má bohužel jeden obrovský problém. Alkohol,“ zdůvodnil rozchod na sociální síti. Lia však měla na důvod jejich rozchodu jiný názor. „O alkoholismus vůbec nešlo. Richard byl hlavně dost žárlivý,“ uvedla k rozchodu Lia.

Zámožný podnikatel však už nadále nad koncem vztahu netruchlí a na sociální síti oznámil nový vztah! „Ne, to není Paris Hilton,“ napsal na instagram a přidal snímky, na nichž je se svou novou nádhernou přítelkyní, s níž prý už randí čtyři měsíce! Blonďatá kráska je Anna-Marie Kánská, která svůj půvab podědila po své slavné mámě Veronice Kánské, již si čeští diváci pamatují z trilogie Slunce, seno, kde ztvárnila Blaženu Škopkovou! „Anna-Marie Kánská, absolventka vysoké školy, zaměstnaná, zároveň i „vedlejšák“ jako cvičitelka a vyznávačka jógy, zcela přírodní,“ pochlubil se přítelkyní Chlad.

y1xcvbnm ( 13. října 2022 22:39 )

jsou si tak nějak trošku podobné, ta předchozí byla o něco hezčí ale musí mít dobrý žaludek obě , ale když říkají že je to láska , tak asi je

NelQa ( 23. listopadu 2020 12:53 )

laska az za hrob

AliAlice ( 18. listopadu 2020 09:52 )

Určitě byla hezčí,a měla charisma...

defakto ( 17. listopadu 2020 13:19 )

... zato stará Blažena vypadá už jako slepice !

diskutujici ( 17. listopadu 2020 10:34 )

Pořád je

Zobrazit celou diskusi