Moje šťastná hvězda

Peníze jim ničí manželství

LUCIE BENEŠOVÁ (46) TOMÁŠ MATONOHA (49) tvoří jeden z nejstabilnějších párů showbyznysu. Ovšem i oni mají problémy. Co je tak tíží?

Ačkoli se snaží pořád dělat, že je všechno v nejlepším pořádku, není to tak dávno, co se herečka přiznala, že mají poslední dobou jisté finanční problémy. Hvězda seriálu Slunečná Lucie Benešová (46) se díky tomuto projektu vrátila zpět do povědomí všech televizních diváků.

A nejinak je na tom i její manžel, který je moderátorem soutěže Co na to Češi. Manželé na sebe nedají ani po tolika letech dopustit. Vychovávají spolu čtyři krásné děti, což je někdy prý velmi náročné. Nyní ale oba zřejmě prožívají nelehkou krizi.

Jak se sami svěřili, do nynějška měli mít pouze pár malých neshod. Nyní to má být však o dost vážnější. A za všechno zřejmě mohou již zmíněné peníze.

Chtěl se postarat o rodinu

Před lety se Lucie měla rozhodnout, že omezí svou hvězdnou kariéru a bude se věnovat milované rodině, kterou kvůli práci někdy i zanedbávala. Bylo tedy na Tomáši Matonohovi (49), aby se o svoji rodinku postaral a finančně ji zajistil. A to se mu povedlo.

V té době byl velmi zaneprázdněný a žádaný. A to dělá dobře každému muži. Jenže manželka už ani skoro nevěděla, jak její muž vypadá. Vůbec se prý neviděli.

Dalo by se říct, že svého rozhodnutí po čase začala trochu litovat a rozhodla se to alespoň částečně změnit. Když ale Lucie přijala nabídku ve Slunečné, vše se rázem změnilo. Bohužel ne však zrovna tak, jak si asi oba malovali.

Karty se obrátily

Na dobu, kdy byl nepostradatelný, může už asi jen vzpomínat a modlit se, aby to bylo opět jako dřív. Teď je totiž herec po dlouhé době nezaměstnaný. „Je krize a já nemám práci. Vše je tedy bohužel na manželce.

Doteď jsem všechno dotoval já, nyní musí manželka, mně už docházejí i rezervy,“ smutní moderátor. Lucii se to ale nejspíš nelíbí. Vždycky měla ráda, když si mohla peníze schovat pro sebe.

Ráda je prý utrácí, a to především za zkrášlování jejich vily, kterou si nedávno pořídili. Teď je s tím, alespoň na chvilku, zjevně konec. Vrátí se Matonoha vůbec ještě do práce?

Hádky na denním pořádku

„Manžel je momentálně v domácnosti, já chodím vydělávat peníze,“ svěřila hvězda ze Slunečné. A právě to muselo jeho mužské sebevědomí hodně srazit dolů. Tomáš je známý tím, že má vždy hodně práce. Čím se ale bude chlubit teď, když ne prací? Zástěrou asi těžko…

Navíc jejich okolí má o jejich manželství vážný strach. Podle jejich blízkých přátel se totiž mají hádat stále více.Vygraduje snad jejich fi nanční tíseň natolik, že jim zničí jejich doposud harmonický vztah? Doufejme, že tomu tak nakonec nebude.

A přitom by stačilo tak málo a všechno by mohlo být zase v naprostém pořádku. Možná už Matonoha není žádaný jako herec a bavič, v jiné profesi by ho ale jistě rádi uvítali. A to by hodně ocenila především jeho manžeka, které už mají z toho zápřahu docházet síly. Uvidíme, jak se s tím popasují.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden