Stříbrný závěr sezóny

Obě posádky týmu Mičánek Motorsport powered by Buggyra v Le Castellet na pódiu. Dvořáček s Wagnerem tak zpečetili i konečné stříbro ve své kategorii.

Na francouzské trati Paul Ricard se v uplynulém víkendu uskutečnil závěrečný podnik letošního ročníku Lamborghini SuperTrofeo Europe. V rámci posledních dvou závodů se na trati představili dvě posádky ve složení Bronislav Formánek s Josefem Zárubou a Libor Dvořáček s Kurtem Wagnerem.

V sobotním závodě dokázaly tyto posádky vybojovat druhá místa v rámci hodnocení svých tříd. V neděli pak Formánek se Zárubou přidali ještě další, tentokrát bronzové poháry a jejich parťáci Dvořáček s Wagnerem pečetili body za čtvrté místo své konečné druhé místo v hodnocení LB Cupu. Více k tomu již říká manažer týmu Jiří Mičánek jr.

"Ať byla tato sezóna jakkoli zvláštní, jsem rád, že mohu konstatovat, že jsme jí zvládli úspěšně. Tři francouzská pódia jsou toho jasným důkazem. Rád bych poděkoval nejen samotným jezdcům, ale hlavně všem členům našeho týmu a také všem partnerům. Jejich podpora byla neutuchající a pomoc každého z nich byla letos obzvláště důležitá."

"Libor s Kurtem ukázali, že vyzráli v kvalitní jezdce a že se s nimi musí počítat v každém závodě. Jejich meziroční progres je neskutečný a jsem zvědavý co nám předvedou v příštím roce. Předběžně jsme se všichni shodli na tom, že chceme pokračovat v Super Trofeo Europe a tak uvidíme co vše nám přinese zimní přestávka," tak odpovídá Jiří Mičánek na otázku, zda již má představu o tom jak bude vypadat příští sezóna. 

Ostrý závodní program týmu je tak pro letošní rok u konce, nicméně v plánu jsou tak jako každý rok dva posezónní testy. Ty by se měly uskutečnit na jihu Evropy, konečné slovo však bude mít vývoj pandemie a s ní spojená covidová opatření.

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.