Obletovaná Tereza Ramba? Manžela si musela UHNAT | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Obletovaná Tereza Ramba? Manžela si musela UHNAT

Tereza Ramba s manželem Matyášem vychovávají malého syna, kterého na sociálních sítích oslovují Slunce.
Tereza Ramba s manželem Matyášem vychovávají malého syna, kterého na sociálních sítích oslovují Slunce. (Profimedia)

Držitelka Českého lva nejednomu muži za svou hereckou kariéru zamotala hlavu. Sama ale měla co dělat, aby uhranula svého manžela, kaskadéra Matyáše Rambu (28).

V pořadu 7 pádů Honzy Dědka se jedna z našich současných nejlepších hereček Tereza Ramba (31) rozpovídala o tom, jak se seznámila se svým Sluncem, jak svého manžela mile nazývá. Leckdo by si pomyslel, že to byl Matyáš, kdo musel toho druhého uhánět, opak je ale pravdou.

Kaskadér totiž nepostupoval tak, jak by se na první pohled dalo očekávat, a herečce neodpovídal na zprávy, a pokud náhodou, byly velice strohé a prosté. Terezu to zprvu překvapilo, ale právě tento zdánlivý nezájem byl to, co ji přesvědčilo se snažit o to víc.

3Bobule: Tereza Ramba byla nejdřív proti, pak rozhodl dobrý scénář

Video se připravuje ...

„Na zprávy mi neodpovídal, když už odepsal, bylo to třeba ‚o. k., napíšeme si‘. Nebo mi jednou přišla zpráva, asi pozvání na rande, kde stálo, že má čas jen dva dny v týdnu a vždy jen na hodinu,“ přiznala herečka známá z komedie Rafťáci.

Někdejší veganka Tereza Ramba přiznává: Žeru hrozně a všechno! Může za to miminko?

Video se připravuje ...

Jak sama přiznala, ze začátku musela vynakládat větší úsilí ona, ale nakonec to zabralo a Matyáše tím vybojovala. Dokonce i schválně přišla na jeho představení, aby si jí všiml. „To už jsem pak nemohl odolat,“ dodal s úsměvem Matyáš a sám dodal, že odhodlanost a vytrvalost Terezy byly ty aspekty, které ho přesvědčily o úspěchu jejich vztahu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.