Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Čtyři partneři za rok. Hanychová se od rozvodu nemůže srovnat, možná by bylo fajn to přestat zkoušet

    Agátě Hanychové se nepovedl další vztah a po krátké známosti se rozešla i s Tomášem Sobolou, kvůli němuž si dokonce před časem nechala po letech sundat prodloužené vlasy. A zase tvrdí, že ve svém životě žádného chlapa nepotřebuje. Přitom jenom za poslední rok vystřídala rovnou čtyři.

    „Na chlapy už kašlu,“ napsala Agáta Prachařová zničehonic. Přitom ještě před několika dny se zdálo, že jí to s Tomášem Sobolou klape. Agáta si na jeho doporučení nechala sundat prodloužené vlasy, ačkoliv stejné přání Jakuba Prachaře nikdy nevyslyšela. Dokonce si změnila barvu vlasů na blond a v posledních týdnech spolu hned několikrát živě vysílali na Instagramu. Na první pohled se zdálo, že dcera Veroniky Žilkové našla spřízněnou duši.

    Kdo ale zná trvanlivost vztahů Agáty Prachařové, ví, že nešlo o známky pevnosti jejího vztahu, ale o začátek konce. Za poslední rok Agáta vystřídala hned čtyři partnery a všechny vztahy vypadaly stejně. Rychlé vzplanutí a ještě rychlejší konec.

    Randit začala Agáta krátce poté, co se po boku Jakuba Prachaře objevila topmodelka Denisa Dvořáková. Té nejdřív v říjnu loňského roku skrz Expres vzkázala, že by si měla najít někoho bez rodiny a nekrást otce od rodiny, a pak si obratem založila účet na Tinderu.

    Naši fotografové ji už v polovině listopadu přistihli na romantické večeři s neznámým fešákem, aby nás potom nařkla z toho, že jsme jí údajně zkazili šanci na lásku. Nakonec přiznala, že si za krach tohoto vztahu mohla sama, dotyčný na ni byl prý až moc hodný.

    „Úžasný, galantní, chytrý, schopný kluk, který by na mě byl určitě hodný, což jsem poznala hned po první večeři, ale já asi potřebuju zlé kluky,“ řekla Agáta, která je podle svých slov s Vaškem kamarádka.

    Zatímco Vašek byl moc hodný, realitní makléř Zdeněk Turek byl nejspíše podle jejích představ. S tím měla víc než jenom jedno rande a po krátké známosti spolu ihned vyrazili na dovolenou do Thajska. Ačkoliv z exotického ráje na sociální sítě umisťovala jeden infantilně zamilovaný příspěvek za druhým, po návratu láska záhadně vyprchala a Turek nečekaně zmizel z jejího života.

    Dlouho sama nezůstala, samozřejmě. Na jaře představila kameramana Marka Niessnera, s nímž si založila společný instagramový účet, na kterém chtěli prezentovat životy single rodičů. Tento projekt neměl ale dlouhého trvání (ostatně jako nikdy nic, co Agáta dělá), Hanychová sice znovu působila jako zamilovaná puberťačka, Marka se ale brzy přejedla a začala znovu do světa hlásat, že už žádný vztah nehledá.

    To jí vydrželo, dokud nepotkala již zmíněného Tomáše Sobolu. S tím zvolila jinou metodu. Nejdříve s ním vyrazila na tajnou dovolenou do Chorvatska, kde se oťukali, aby ho pak mohla slavnostně představit celému světu, tedy svým fanynkám na Instagramu. A už to vypadalo, že je Sobola opravdu tím pravým, během našeho nedávného rozhovoru nám Agáta přiznala, že dokonce přemýšlí o třetím dítěti. Pro něj si ale bude muset najít jiného tatínka. Vztah s Tomášem je zase u konce a stejně jako před rokem bude muset Agáta nažhavit Tinder.

    Otázkou je, zda by to spíše nechtělo zpomalit a chvíli si od randění dát pohov. Někteří její sledovatelé jí už píší, že je příliš promiskuitní, a navíc začíná působit dost zoufalým dojmem. Nyní se prý zařekla, že s chlapy končí. Snad to alespoň načas myslí vážně. Jak ale známe Agátu, do Vánoc představí nového partnera, protože přes svátky nebude chtít být sama. Svátek Tří králů bude ale zase slavit sama se svým novým účesem. V životě Agáty Hanychové se poslední dobou muži a účesy mění jako roční období.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 12:24 středa 17. března 2021. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      121
    • Haha
      69
    • Sladký
      32
    • Tvl
      30
    • Cože
      28
    • Super
      26