Ústí si připomíná odkaz událostí 17. listopadu. Z městských ampliónů zazní Modlitba pro Martu
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Odkaz událostí 17. listopadu 1939 a 1989 si u pomníku obětí komunismu v Městských sadech připomněl primátor Petr Nedvědický a další představitelé města. K pomníku v tichosti položili květiny či zapálili svíčku. 

„Okolnosti nám nedovolují uspořádat větší pietní akci, ale to neznamená, že si tyto události nemůžeme připomenout každý podle svých možností. Stačí například zapálit svíčku nebo tiše zavzpomínat. Odkaz 17. listopadu je přece stále zavazující,“ uvedl primátor Nedvědický.

Další připomínkou listopadových událostí bude píseň Modlitba pro Martu, která zazní v městském rozhlase v 17.15 hodin. Od 19.00 hodin večer bude možné sledovat 1. online komorní koncert Severočeského divadla.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru