„Na této fotografii jsou čtyři lidé,“ zněl text u fotografie, na níž byli tři lidé – Jordan Haj, Emma Smetana a jejich dcera Lennon (3). Čtvrtým člověkem byl tak podle fanoušků i kolegů myšlen nenarozený potomek v Emmině bříšku, a gratulace ihned zaplnily komentovou sekci.

Video: Bartoška je po náhlé operaci v nemocnici! Dcera Blaženy ze Slunce, seno sbalila miliardáře! A Šteindler si dělal legraci z Jakeše!

Video
Video se připravuje ...

Bartoška je po náhlé operaci v nemocnici! Dcera Blaženy ze Slunce, seno sbalila miliardáře! A Šteindler si dělal legraci z Jakeše! Blesk

Smetana ani na jedno přání nezareagovala, čímž těhotenství sice nevyvrátila, ale ani nepotvrdila. Skeptická část fanoušků se proto obrátila na instagramový profil Jordana v naději, že se dozvědí něco víc. Kde nic, tu nic.

Po necelém dnu se ale herec konečně ohlásil, sdílel tutéž fotografii a potvrdil, že se příštím rokem stane dvojnásobným tatínkem. „Všem vám děkujeme za přání,“ napsal a sdělení doplnil mnoha srdíčky. I pod jeho příspěvkem se okamžitě rozsypal pytel s gratulacemi, ačkoliv byl plný „obyčejných" sledujících a zklamaných, leč přejících fanynek.

VIDEO: Doleželová jezdí k novému muži. Proč ty manévry? A Brejchová se obula do Brodské

Video
Video se připravuje ...

Doleželová jezdí k novému muži. Proč ty manévry? A Brejchová se obula do Brodské Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
68 fotografií