Ramos prý může odejít z Realu, PSG mu nabídlo půl miliardy ročně

17.11.2020, 15:39
Aktuality
Sergio Ramos (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (97)

Přidat komentář
Beči

Tříletou neskutečně lukrativní smlouvu pro 34-letého hráče? Od PSG bláznovství a pro Ramose takřka neodmítnutelná nabídka.

Reagovat
janinho

pozri sa na zlatana. nemam dovod si mysliet, ze ramos nebude na tejto urovni este min. 2 sezony. videl si hrat real bez neho? ked tej obrane sefuje varane tak je to zmatok na Ntu. nechcem si predstavovat co si pocne curtois ak po sezone ozaj sergio odide. tiez nemladne a lepsi uz nebude ale aj tak ta obrana na nom stoji.

Reagovat
Beči

Já vůbec netvrdím, že Ramos není stále kvalitní fotbalista, ale přeci jen má už opravdu nějaký věk a výkonost půjde jen dolů. A Ibra, to je prostě fenomén, kapitola sama pro sebe.

Reagovat
mayday

Tak u obránce je to s přibývajícím věkem snad ještě snazší než u útočníka si myslím. Nepochybuju, že fyzicky je na tom neskutečně a jediný co by mohl ztrácet je rychlost, kterou nahradí poziční hrou. Za mě ty dvě sezony bude furt hrát top.

Reagovat
El Campeon

Ta rychlost je ale dost podstatná a všechny situace jen poziční hrou nemůžeš řešit. PSG docela riskuje. Zase na druhou stranu je to vůdčí typ fotbalisty, tak jim tu LM možná pomůže vyhrát.

Reagovat
mayday

Jasně, ale ani tu rychlost neztratí nějak podstatně ze dne na den. Z mýho pohledu ty dvě sezony minimálně odehraje úplně v pohodě na vrcholu.

Reagovat
janinho

tak ked si vezmes ze thiago silva z PSG odchadzal 36 rocny a ramos ma teraz 34 tak tie 2-3 sezony tam podla mna bude stale najlepsi obranca. zlepsovat sa uz nebude, ale stale patri medzi top stoperov na svete.

Reagovat
El-Pistolero-68

Vůbec to není bláznovství, Ramos jim pořád může kurevsky pomoct.

Reagovat
Mönchengladbach

Tenhle xindl je bohužel přesně tím, co PSG chybí k vítězství v Lize mistrů.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
ADM

Všimol si si, že ich obrane ešte minulú sezonu šéfoval Silva?

Reagovat
valloire

Kdo to je?

Reagovat
Remt

Stoper kteremu nejaky Ramos nesaha ani po kotníky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Agent z Melmacu

super hráči obaja

ale je to 4:1 pre Ramosa

Reagovat
Losinho

přesně naopak a je úplně jedno, že je Ramos duševně naprostej mrzák

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Silva sice tak 2-3 sezony byl lepší, ale Ramos je nejlepší stoper za posledních 10-15 let, i když to je nehorázný sráč.

Reagovat
Remt

Občas dá gola, navíc chodí na penalty, rika se o nem že je lídr, ale nezaradil bych ho ani do top5 stoperu v žádné době jeho kariéry.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjmenuj mi jiny stopery ktery hrajou tak dlouho na nejvyssi urovni jako Ramos.

Reagovat
Remt

Pro me Ramos neni na nejvyssi urovni, tak co je toto za otazku?

Reagovat
smazaný uživatel

Ted si nerozumime. Ja se nebavim o individualnim skillu Ramose. Ja se bavim o prostym faktu, ze Ramos je hrac, ktery stabilne hraje 15 let na nejvyssi urovni - v zakladu Realu Madrid a spanelsky reprezentace. Hrac ktery na tohle dosahne asi nebude uplnej drevak hele. No a ja se ptal kolik jinych takovych hracu v soucasnosti existuje, nic vic. Ono jich totiz moc nebude.

Reagovat
Remt

ja ale nezpochybnuji ze se na pomerne vysoke urovni drzi dlouho, jen rikam ze bych kazdy rok vybral minimalne 5 (spis vice) stoperu kteri jsou podle me lepsi. Napr. je na vrcholu daleko daleko dele nez treba van Dijk ale porovnej minulou sezonu VVD a nejlepsi sezonu Ramose a po tomto srovnani by se Ramos musel stydet. Stejně tak bych našel každý rok pár stoperu v Italii, kteri podle me maji vyssi vykonnost. Proste dlouho se drzi na urcite urovni ale mezi top bych ho nepocital nikdy. To je vse.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Brasil [ Silva ]

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mönchengladbach

Všiml. Proč se ptáš?

Reagovat
Mönchengladbach

Jestli kvůli srovnání, pak:

Sergio Ramos 4x LM, 1x MS, 2x ME.

Thiago Silva 0x LM, 0x MS, 1x Copa.

Reagovat
LeonardoUžoa

Silva snad s AC lm ziskal, ci?

Reagovat
Mönchengladbach

Ne, přišel až o dva roky později.

Reagovat
Salfovic

Pochybuji, že dokáže ty smrady v útoku přinutit k tomu, aby jezdili po prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Změnilo se něco v Realu když pořád s legendami zachází takhle? Neskutečný...

Reagovat
king23

Wtf?

Co jako klub ma dělat podle tebe? Nabídnout 4 letou smlouvu za miliardu ročně aby teda zůstal?

Reagovat
LidoOP

Určitě je lepší když Ramosovi dají 20 milionů euro než, aby kupovali za 60 hráče, který se ani nemusí chytit

Ramos je ověřená kvalita, nejlepší hráč týmu a legenda, tak nevidím důvod mu nedat co chce

Reagovat
netopier

legenda nebude vydierať vlastný klub

Reagovat
Anacron

Třeba proto, aby to nedopadlo jako v Barce.

Reagovat
smazaný uživatel

V Barce byl problém úplně jinde než v tom, že zůstavali legendy, který hráli do konce v Barceloně na TOP úrovni. Tam to bylo o tom, že je vedení nedokázalo nahradit a vodili se úplně nesmyslný hráči za nesmyslný částky.

Za AC dohrával Maldini když bylo AC na vrcholu. Za Inter dohrával Zanetti když byl Inter na vrcholu. Za United dohrával Scholes, Giggs nebo van der Saar když byli Účka na vrcholu. Buffon mohl klidně taky skončit úplně na vrcholu v době kdy se Juve extrémně dařilo. Podívej se na na Chielliniho, taky ho pořád v 36 ještě nedokáží v Juve plnohodnotně nahradit.

Nevidím jedinej důvod proč by se klubu měli zbavovat svých starších hráčů, kteří jsou pořád absolutní špička na svým postu jen proto, že jim je 34. Podívej se na PSG a T. SIlvu. Teď litují...

Ramosovi bych úplně bez problému smlouvu na 2 sezóny za 20 mega Éček dal i jako poděkování co pro klub odvedl. Jako poslední smlouvu a čistý ruce.

Reagovat
king23

Ano v době korona obzvlášť dává smysl "dát hraci co chce"

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš si přečíst mojí reakci na Anacrona kousek výš

Reagovat
king23

Já s tebou prostě nesouhlasím. Navíc jsou to všechno spekulace, protože vůbec nevíme, jak to ve skutečnosti je. Nikdo přece neříká, že Ramos v Realu kariéru nakonec nedohraje. Že chtějí nějaké snížení platu v době korony mě přijde naprosto logické.

Další věcí je, jaké vytížení ti hráči skousnou. Buffon dělá v Juve dvojku, Giggs a Scholes ke konci své kariéry nastupovali taky jen ze střídačky atd. Nevidíme Ramosovi do hlavy, pokud má ambice hrát základ do třeba 38-40 let, pak se mu bude končit kariéra v Realu těžko a nebude to chyba klubu. Úplně stejný příběh byl Iker, nikdo ho z klubu nevyháněl, ale on prostě chtěl nutně být jednička, tak šel. Logicky nenecháš chytat legendu všechny zápasy, když máš v klubu lepšího golmana.

Takže když to shrnu - tvrdíš tady, že se klub snaží někoho zbavovat. To ale není příklad Ramose a ani Ikera tehdy. To, že klub navrhne 10% snížení platu oproti požadavku hráče a navíc v době korony není žádné zbavování, to fakt nechápu, co zkoušíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Neplácej hrušky s jabůkama. Buffon dělal jedničku ještě ve 40 letech. Scholese povolali z důchodu s prosíkem zpět a Giggs hrál základ ještě v 36 letech na křídle.

Ramosovi bude příští rok na přelomu jara 35 let. Pokud by dostal smlouvu na 2 roky s příjmem 20 mega Éček / rok, tak končí v 37 letech. Pořád ještě patří k těm nejlepším na svém postu a příští rok tam patřit bude taky. Můžeme tu debatovat o sezóně 22/23. Nicméně vedle koho chceš nechat vyrůst jeho náhradu? Vedle Varaneho?

Tyhle handrkování o smlouvy (obzvlášť když mu nabízí o 2.5 mega míň) legendám klubu, těsně před vypršením smlouvy místo toho, aby to vyřešili v čas...

Kolik těch hráčů za posledních 10 let na tenhle post dosáhlo?

Raúl? Iker? Guti? Ramos? Benzín? Marcelo? Ronaldo? Vopravdu ti příjde jako problém s těmi hráči zacházet trochu jinak než s těmi, kteří tam tu stopu zanechali poloviční?

Nikde jsem nenapsal ustupovat jim na úkor kvality, ale zrovna Ramos? Za to co pro klubu udělal si tu poslední lukrativní smlouvu zaslouží

Reagovat
king23

Přiznám se, že se začínám ztrácet v tom, o čem vlastně píšeš.

Ramos je můj nejoblíbenější hráč v Realu vůbec a myslím si, že na základ bude mít letos, za rok i za dva. A taky si myslím, že kariéru ukončí v Realu.

Na druhou stranu, narozdíl od tebe, chápu, že klub musí v době korony šetřit a že prostě nenasypou hned o co si řekne. Nebo jako kde je hranice? Kdyby si řekl 30, 40, 50, tak by jsi mu to dal, protože je to legenda?

Situaci ohledně Burtona, Giggse, Sholese jsem zmiňoval proto, že jsi tady narážel na to, že to Real neumí s legendární klubu. Nevím koho jsi myslel, ale napadl mě Iker, který prostě nemohl dopadnout jako oni, protože chtěl hrát základ, I když na něj neměl. Ramos je jiná písnička, ale je možné, že za dva tři roky bude jeho situace stejná. Teď jenom vyšel článek, že mu klub nesplnil 100% jeho požadavku a ty hned usuzujes, že neumí zacházet s legendami.

Reagovat
smazaný uživatel

Real neumí zacházet s legendami... rozhodně ne v novým tisíciletí. Iker byl jiná písnička, to jednoznačně.

Prostě mi přijde v pořádku dát Ramosovi smlouvu na 2 roky s příjmem jako má Edenko.

Bere 15, chce 20 a oni nabídnou půlku. Jasně koronavirus je problém o tom žádná, ale i tak...

Reagovat
Al Capone

Nevím no.. Ramos je jeden z nejlepších v týmu a nechtějí mu dát dvouletou smlouvu

Reagovat
teenz

Kokoti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bude pristi sezona asi jeste o dost slozitejsi, Zizu...

Reagovat
Robbie

Já doufám že bez Zizua

Reagovat
CHONG

Reagovat
Beči

Zizu už tam příští rok nebude, pokud bych si měl tipnout.

Reagovat
madridcan

Nic by som za tym nehladal. Ramos cuvne pred Perezom, ktory sa proste neposere pred nikym a postaci mu kludne aj rocna zmluva. On uz je Madrid a neverim, ze kvoli 2m+- bude trepat rodinu do Pariza v tomto veku. Hrdina ako Messi, ktory sklapne a bude pokracovat, hoc kazdy jeden zo svojich dovodov a v podstate rovnakych. Rodina. Obaja si mozu dupnut, ale ani jeden sa nebude nikde trepat. Uz vidim ako obaja podpisuju zmluvy a vybavene. Messi povahou, Ramos, ze si moze skakat hocikde proti Atleticu, trebars, ale do Pereza nie

Reagovat
puji

Hlavně aby mu někdo koupil zrcadlo,s tím koštětem na bradě vypadá jak 3,14ča.

Reagovat
El Campeon

Reagovat
patas92

Chápu postoj Realu a že si stojí za touhle politikou. Na druhou stranu, Ramos je imho největší legendou novodobé historie (větší než Iker) Realu, pořád jejich dost možná nejdůležitější hráč... Prostě někdo, u koho uděláš výjimku

Reagovat
valloire

Reagovat
kattos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kenneth

Doživotní smlouvu.

Reagovat
czech_mira

Reagovat
shitcool

Reagovat
teenz

Reagovat
naheCZ

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
CHONG

Dvouletou smlouvu bych mu dal, plat bych mu nezvedl ani o fenik, zkoušel to s United, zkoušel to s Čínou, jestli to chce zkoušet znovu, tak ať jde do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smetos

Reagovat
Eichel

Reagovat
Israha

Pokud odejde, tak příští rok boj o EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako kdyby tady tyhle spekulace uz v minulosti nekolikrat nebyly. A jako naschval vzdycky kdyz vyjednava o novy smlouve. Cim to asi bude hm. Podepise novou smlouvu a karieru ukonci v Realu. Nemam pochyby.

Reagovat
netopier

To Ramos musí ukázať, či je ozajstná legenda klubu, ktorá sa nenechá zlákať na peniaze

Reagovat
Kluivert9

Tak ať se teď ukáže, srdcař

Reagovat
Remt

Zadarmo drahej, prumerak jeden

Reagovat
KingMaster13

Pokud ho Real neudrží tak to můžou rovnou zabalit Jejich teď určitě nejlepší hráč, osobnost do kabiny a obranu drží a formuje neskutečně.

Reagovat
John Obi Mikel

Mu nedají blbý dva roky Pokud neseženou náhradu, tak jsou v koncích. Nicméně stejně by ji nakonec museli najít.

Reagovat
Losinho

Ale měli by na to o dva roky víc

Reagovat
Pharrell

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pharrell

A co CR7? Nejlepší střelec Realu a už je to skoro 2,5 roku co odešel. A adekvátní náhrady nikde.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak pokus tam byl (Eden). Jak píšu, že by Real měl s odchodem Ramose problém, tak to samé je vidět na odchodu CR7

Reagovat
Elliasson

Sergío je velmi kvalitní hráč (o čemž fanoušci Atlétika ví své), nicméně na druhou stranu - je mu 34 let, často dělá poziční chyby, hraje na hraně karty, PSG má fantastického Kimpembeho... Proč by PSG mělo kupovat jeho? Pravda, duo Ramos - Kimpembe by nemuselo být špatné. Ale PSG tlačí bota jinde.

Reagovat
Kenneth

Protože má mentalitu šampiona a pokud se jim podaří udržet ty dvě superhvězdy, tak můžou hrát příští rok v LM zase vysoko.

Reagovat
smazaný uživatel

vysoko? Real ? Letos bez trofeje

Reagovat
IkerCasillas

Zkus si to dvakrát přečíst, než něco napíšeš

Reagovat
smazaný uživatel

Krles pls. Koukam ze za ty roky cos byl pryc se vubec nic nezmenilo. IQ stale na bodu mrazu.

Reagovat
smazaný uživatel

??? Krles?

Reagovat
Remt

Ramos ma tak leda mentalitu kripla Mentalitu sampiona měl možná tak CR7.

Reagovat
valloire

timhle komentem ukazuješ svoji nneznalost a ignoraci

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pravda je,ze je to fotbalovy "hajzl" , "krysa", proste vychcany hrac neboli opak "rytire" [ ] . Vim,ze to nikoho nezajima ..... jen ho osobne nesnasim , ale jasne je,ze je sakra dobrej

Reagovat
Kokesh

Opět ty bláboly o pozičních chybách...

Reagovat
Manik...

2 roční smlouva má smysl.

Reagovat
Unique

https://www.youtube.com/watch?v=yE_aHtkOtrg moje nejoblíbenější video s Ramosem

Reagovat
Unique

Z koho si bude Messi dělat p*ču, když odejde?

Reagovat
valloire
Reagovat
Remt

A teď sestřih toho kolikrát pojebal Messi jeho

Reagovat
valloire

messi je lempl

Reagovat
Remt

Ale zesmesnil víckrát Messiho než naopak ze

Reagovat
Dayman

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele