Hvězda Tváře Andrea Kalousová a další české krásky: Postřižiny ve stavu nouze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězda Tváře Andrea Kalousová a další české krásky: Postřižiny ve stavu nouze!

Andrea Kalousová zkrátila vlasy pro dobrou věc.
Andrea Kalousová zkrátila vlasy pro dobrou věc. (instagram: Andrea Kalousová)

Jako v Postřižinách! Když jsou kvůli covidu-19 zavřená z nařízení vlády kadeřnictví, nejen hvězda Tváře Andrea Kalousová (24) si nechala zkrátit vlasy. K »postřižinám« se v nouzovém stavu odhodlaly i další české krásky a ne vždy se setkaly s pochopením. Stejně jako krásná Maryška z pivovaru neboli Magda Vašáryová (72) ve slavném Menzelově filmu podle Bohumila Hrabala.

Andrea Kalousová (24)
30 cm fuč

Své krásné vlasy do pasu si nechala zkrátit na posledním natáčení Tváře přímo od jedné z kadeřnic show. „Celá tahle cesta mě neuvěřitelně změnila a chtěla jsem, aby ta změna byla i vidět,” vysvětlila Andrea, která se zbavila 30 centimetrů.

Berenika Kohoutová (29)
Přistřihla si chlapa

Vítězku Tváře z roku 2017 donutil vzít strojek do ruky její partner Kryštof. A hned se pohádali! „Prosila jsem ho, aby mě toho ušetřil. Má totiž milion vlasů a nulovou trpělivost. Takže to skončilo tak, že mě už v polovině mýho mistrovskýho výkonu prudil, jestli už je to hotový a že už ho to nebaví. Tak jsem ho nechala s půlkou oholený hlavy a řvala na něj, jestli tyhle scény dělá i svýmu kadeřníkovi,” svěřila se Berenika.

Marta Jandová (46)
Rozhodli fanoušci

Vyřešila to šalamounsky. Místo aby se o svých vlasech zpěvačka radila s profesionálem, nechala promluvit hlas lidu. O tom, zda si má ustřihnout ofinu, nechala hlasovat své přátele na Facebooku. „Prosím jen o ANO, nebo NE do komentářů. Jsem fakt na vážkách,” potvrdila dcera rockera Petra Jandy (78), že to myslí vážně. Na nůžky si musela nechat zajít chuť – většina se vyslovila záporně.

Hubnoucí Absolonová na narozeninách Františka Janečka: Uvažuju jít dohola!

Video se připravuje ...

Monika Absolonová (44)
Jako Marylin

Vlasy jí vždy splývaly po ramena, na letní oslavě narozenin Františka Janečka (76) se Monika ale objevila s mikádem, v němž vypadala božsky. Pak si ale vlasy odbarvila na blond odstín a u fanoušků narazila. „Moc umělé, vypadáte starší, to ne!“ napsal jí jeden z nich. A tenhle názor nemá sám.

Mariana Prachařová (26)
Kopie mámy Batulkové

Ve vlasových proměnách ji nezastavila ani pandemie. Ke krátkým blonďatým vlasům si hvězda sociálních sítí nechala ostříhat ofinu, takže vypadá jako kopie své mámy Dany Batulkové (62) alias paní starostové Lídy Vackové ze Slunečné. Byť samozřejmě v mladším vydání.

Marta Jandová otevřeně o plastikách: Nechá si zpěvačka dřív vylepšit prsa nebo víčka?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.