Martin Dejdar promluvil: Jak je na tom Jiří Lábus v době koronaviru?

Martin Dejdar se vydal na návštěvu Jiřího Lábuse

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. listopadu 2020 12:59

V době koronaviru většina z nás omezuje sociální kontakty. Nejinak je tomu i u některých českých celebrit. Přesto je občas příjemné, když se objeví nějaká ta nečekaná návštěva! To dobře ví i herec Martin Dejdar, který se vydal navštívit svého kolegu a kamaráda!

Nemocní, oslabení a starší lidé patří k těm, kteří jsou koronavirem více ohroženi. To se samozřejmě týká i známých tváří. Experti radí, aby pokud moýžno nechodili mezi lidi a s přáteli a rodinou byli v kontaktu spíše jen po telefonu či sociálních sítích.

Martin Dejdar se přesto vydal navštívit svého kolegu a kamaráda Jiřího Lábuse (70) k němu domů. „Máme navštěvovat seniory, tak jsem v den sváteční po obědě zaskočil za Jirkou Lábusem. Jak se má, jestli něco nepotřebuje, a tak...“ vysvětluje s úsměvem herec.

Fotku z návštěvy přítele a hereckého parťáka, se kterým se objevil například před dvěma lety ve filmu Kluci z hor, zveřejnil na instagramu. „Jak vidíte sami, má se dobře a nepotřebuje vůbec nic. Přál bych nám všem, abychom na tom byli stejně, jako on,“ dodal Martin Dejdar po setkání s Lábusem.

Snímek z návštěvy na sociálních sítích zaujal i další Lábusovy kamarády. „Tyvole Rumburak! Von eště žije?“ směje se herec Petr Vacek, který se s Dejdarem pravidelně potkává při moderování show Tajemství těla. „Si piš more!“ odpověděl Vackovi zpěvák Ondřej Ruml. „Kluci moji...“ posteskl si nostalgicky filmař Tomáš Magnusek, který zmíněný film Kluci z hor režíroval.

Témata: Martin Dejdar Jiří Lábus Petr Vacek Ondřej Ruml Tomáš Magnusek (režisér)