Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo ze Strážců galaxie se objeví ve čtvrtém Thorovi?


ikona
Spooner
chris hemsworthchris prattmarvelNatalie Portmanstrážci galaxietaika waitititessa thompsonthorvin diesel
Komiksový bůh hromu přivítá ve svém novém dobrodružství pár prověřených parťáků. 

Zatímco některé z původních Avengers už v kinech jen tak neuvidíme, oblíbený Thor to zabalit nehodlá. Jeho čtvrté dobrodružství s podtitulem Love and Thunder bude po úspěšné trojce opět režírovat Taika Waititi a kromě Chrise Hemswortha se vrátí také Tessa Thompson a zejména Natalia Portman, jejíž Jane Foster bude novou vyvolenou, která si potyká s Mjolnirem. Jako záporák se pak neobjeví nikdo menší než Christian Bale. Zní to zkrátka opět velmi dobře, a abych těch lákadel pro marvelovské fandy nebylo málo, vytahují nyní tvůrci další trumfy.

K obsazení se totiž oficiálně přidává Chris Pratt coby Star-Lord ze Strážců galaxie. Což vlastně není zase tak překvapivá informace, jelikož právě s oblíbenou vesmírnou sebrankou odlétal Thor na konci Avengers: Endgame vstříc novým dobrodružstvím a spousta fandů doufala, že právě těm se některý z dalších filmů věnovat. Zatím není jasné, jak velkou roli bude Star-Lord ve snímku mít. Je klidně možné, že si oba Chrisové jen v úvodu filmu společně zahláškují a Peter Quill se svou partičkou ihned odletí. 

Začíná se pak spekulovat, že Pratt rozhodně nebude jedinou tváří ze Strážců, jež se v Thorovi objeví. Čím dál víc se začíná mluvit také o Grootovi, jelikož Vin Diesel byl přistižen v Austrálii, kde se na začátku roku začne natáčet. Objeví se tak po Thorově boku nakonec i celá skvadra? Tomu by se u Marvelu rozhodně nikdo nedivil a sám Diesel se před pár měsíci prokecl, že něco takového rozhodně může nastat. Už teď je ale jasné, že minimálně některé členy Strážců galaxie uvidíme dříve než před jejich regulérní trojkou.

--- 

Vytáhni v hospodě: A když už jsme u Strážců, sluší se doplnit, že jejich režisér obsadil do své blížící se komiksovky Suicide Squad do menší role Sylvestera Stallone. Akční legenda tak bude jedním z herců, který si zahrál jak v marvelovské tak DC stáji.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace