Muž využil chvíle, kdy řidič odešel, a sebral mu 66 kartonů cigaret!
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil 37letého muže z obce na Mostecku z přečinu krádeže. Dle policistů, kteří muže ztotožnili, měl obviněný v Mostě v ranních hodinách před jednou prodejnou vniknout do nákladního vozidla, které zajišťuje zásobování prodejen, a z toho měl odcizit několik krabic, ve kterých bylo celkem 66 kartonů s cigaretami různých značek.

Do vozidla se nevloupal, řidič totiž zadní dveře u auta pouze zavřel a na chvíli se vzdálil, což se mu nevyplatilo. "Podnikavec podle všeho dění kolem auta sledoval zpovzdálí a využil chvíle, kdy řidič na okamžik odešel. Policisté při ohledání místa činu nalezli v nedalekém okolí v travnatém porostu už jen prázdné krabice," sdělila tisková mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Kde kuřivo v hodnotě 68 tisíc korun skončilo, policisté nezjistili. Obviněný je stíhán na svobodě a za krádež mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody. Muž má bohatou trestní minulost, z posledního trestu se vrátil letos na jaře.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru