Přejít k hlavnímu obsahu

Proč české ženy nemají sex?

Info ikona
Proč české ženy nemají sex

Téma, o kterém se nemluví, přesto se není za co stydět. V životě procházíme mnoha obdobími a některé jsou zkrátka spojeny s absencí sexu. Nic netrvá věčně, ale pár strašáků, proč nemáme sex je k zamyšlení. Vyvarujte se těmto myšlenkám a partner na hrátky a zábavu se ve vašem životě objeví co by dup.

Není s kým

Když není po kom toužit, netoužíme. Singl ženy nemají s kým spát, pokud nechtějí přivřít oči nad nevhodnými muži (mileniály, před kterými musejí skrývat vrásky a celulitidu a pocit, že jsou jejich matkami, nebo před zadanými muži). Jenže proč přivírat oči při jednom z nejkrásnějších fyzických požitků z jiného důvodu, než je touha a vášeň? A jestliže jste nedobrovolně sama a nemáte týdny, měsíce nebo i roky sex, pak vám nejdřív chybí strašně moc a potom už vůbec ne. Výzvou pak bývá zase vyhoupnout se do sedla a pustit tygra z klece.

Romantika – to je to, oč tu běží

Západ slunce, romantická procházka po pláži, sklenka vína a významné pohledy dvou milenců. Samozřejmostí je dokonalý make-up a účes! Zní to jako sen? Možná proto, že to tak trochu sen je. Sen, co máme v hlavě díky romantickým filmům a můžeme občas puknout vzteky, že náš miláček není stejný jako Ryan Gosling.
svetzeny.cz

Není čas na sex

Nejít si čas mezi dětskou přesnídávkou, vyzvedáváním ze školky a sladit se ještě s partnerem, to je někdy až nadlidský výkon, takže je jasné, co vítězí. A ne, není to jako na vysoké, kde když byla na výběr mezi sexem a spánkem, zvítězil jednoznačně sex.

Ztratila se touha ve vašem vztahu? Nevěšte hlavu, nic není ztraceno

Když se váš partner chová spíš jako kamarád a do milostných hrátek se mu dvakrát nechce, zkuste být aktivnější a nečekejte, až se rozhoupe k akci. Možná byste se totiž nedočkala. Přetrvávat a neřešit situaci, která se vám nelíbí a nevyhovuje vám – to je totiž cesta do pekel.
svetzeny.cz

Chybí chuť k sexu

Když nemáte orgazmus, nechybí vám. Když si neoblíbíte sex, také vám nechybí. Když je všechno pořád na dosah ruky a můžete to mít kdykoliv, když vše v dnešní době musí být proklatě sexy, pak proklatě sexy není nic. Víte, co je skutečně sexy? Souznění. Láska. Klid, ne ve smyslu nudy, ale ten hřejivý pocit v břiše, když jste s někým, kdo ho ve vás způsobí. Protože touha ženy se nerodí v jejím klíně, ale nad ním. V břiše, kde sídlí dobré pocity, a pak ještě trochu dál nahoru. Opravdová touha ženy se totiž rodí v srdci, kde sídlí její láska. 

Jiří Dvořák jako James Bond? V kalendáři Proměny

Kalendář Proměny připravuje již od roku 2010 Nadace Archa Chantal, kterou založila původem francouzská herečka Chantal Poullain. Cílem nadace je zlepšovat prostředí v dětských zdravotnických zařízeních. Kalendář se stal již tradiční událostí roku. „Každý rok se promění populární osobnosti tuzemské umělecké scény do nečekaných podob. Tématem pro rok 2021, kdy kalendář vychází již podvanácté, jsou hvězdy filmového plátna,“ řekla Poullain, která se v kalendáři také objeví.
svetzeny.cz