Přejít k hlavnímu obsahu

Lev je král milenců, Býk je zase nejvytrvalejší. Vyberte si milence podle horoskopu

Možná jste byla na schůzce a představila si, jaký je ten milý muž naproti vám v posteli. Nebo si s někým píšete a napětí mezi vámi by se dalo krájet. Napadne vás, co má asi rád a jaké by „to“ bylo. Zjistěte jeho znamení, které vám prozradí mnohé ještě dřív, než skutečná akce začne.

Horoskopy o vás prozradí mnohé. Vlastnosti, povahu, ale třeba i vaše utajené touhy a životní postoje. Díky znamením zjistíte i to, jestli vás v posteli čeká zběsilá jízda, hrátky a mazlení nebo klasický sex bez žádného většího překvapení. Po přečtení našeho horoskopu se budete těšit na vaši společnou noc ještě více... nebo méně?

Beran – ideální milenec

Nebojí se žádného experimentu. Berani bývají vášniví a živočišní. Sex kdekoli není problém, je pro ně něčím, v čem chtějí být nejlepší. Proto se nemusíte bát, že by byl v sexu Beran sobecký. Toto znamení zkrátka nabízí v sexu všechno a nebrání se ničemu.

 

Jak zlepšit intimní život za jediný den? Není to žádný věda

Skomírá váš sexuální život? Pak vyzkoušejte následující tipy, které, pokud je budete dělat každý den, okamžitě zlepší váš sexuální život.
svetzeny.cz

Býk – klidný, ale výkonný! 

Pokud toužíte po dlouhém milování, které je klidné, ale nechybí mu smyslná romantika, je Býk ten pravý pro vás. Nepotrpí si na experimenty a sex v nákupním centru, ale nemine vás vzrušující zážitek. Pro Býka je totiž sex něco víc než jen pouhá rychlovka. Další výhodou je, že milenci v tomto znamení mají opravdu výdrž, takže se nemusíte bát rychlého konce. Orální sex je něco, co ho dokáže opravdu rozžhavit.

 

predplatsi.cz

Blíženec – milenec podle nálady

S tímto znamením to není lehké, ale pokud ho zastihnete v dobré náladě, můžete si být jisté, že v sexu je otevřený všemu. Rád zkouší a žádná situace pro něj není tabu. Erotické hry a konverzace ho baví, miluje představivost a obecně vizuálno je pro Blížence velmi důležité. Kostýmy, hračky a klidně i zrcadla v ložnici. S tímto znamením se nudit rozhodně nebudete.

Rak – milenec se smyslem pro romantiku

Milenci ve znamení Raka jsou romantici každým coulem. Mazlení, víno, hudba, dlouhá předehra, líbání, hlazení a především – dokáží se perfektně vcítit do protějšku. Rak sám sebe staví na druhou kolej. Vám chce splnit vše, čeho je vaše fantazie schopná. Nečekejte ale pouta a sprostá slova! Pokud hledáte lásku jako v romantickém filmu, najděte si milence Raka.

Chcete lepší sex? Vyzkoušejte dirty talk

Nebuďte slečinky! I když vás maminka učila, že slušné holky sprostě nemluví, v posteli se drsnější výrazy někdy hodí…
svetzeny.cz

Lev – král milenců i zvířat

Lev je král zvířat a krále můžete mít i v posteli. Znáte pocit, když se vám před někým podlamují kolena a svlékáte ho pohledem? U milence Lva tuhle chtivost poznáte. Praví chlapi, kteří vás jednoduše dostanou. Nečekejte dlouhé romantické milování, ale dravý a živočišný sex. Kdekoliv. Tito milenci rádi zkoušejí nové věci, ale především potřebují váš bezmezný obdiv a v milostných aktech budou jednoznačně držet otěže pevně v rukou.

Panna – dobrý milenec, lepší partner

Pokud hledáte nehynoucí lásku a věrnost, nepotřebujete divoké noční hrátky, výbuchy vášně a experimenty, jsou muži narozeni ve znamení Panny ideální. Jsou stálí a věrní, záleží jim na vaší spokojenosti a udělají maximum, aby byl pro vás v sexu tím nejlepším milencem.

Váha – milenec, který se nezalekne ničeho

Jestli někdo touží po sexu ve třech, je milenec ve znamení Váhy to pravé ořechové. Máte pro něj alespoň ideální dárek k narozeninám. V opačném případě buďte raději na pozoru! V posteli se Váha ráda nechá vést, přizpůsobí se a s ochotou vyhoví protějšku. Potřebují, aby sex stál jednoduše za to! Je jim jedno, jak dlouho trvá a jaké jsou okolnosti.

Proč české ženy nemají sex?

Téma, o kterém se nemluví, přesto se není za co stydět. V životě procházíme mnoha obdobími a některé jsou zkrátka s absencí sexu.
svetzeny.cz

Štír – vášnivý milenec

Tito milenci jsou jednoduše chodící vášeň. V peřinách dokáží bláznit celé hodiny a nikdy nemají dost. Pokud hledáte sex na jednu noc, na který nezapomenete, Štír je pro vás tím pravým. Dominantní, intenzivní, živočišný a bez hranic – to je sex se Štírem.

Střelec – milenec alá užít si a jít dál 

Pro tyhle milence je sex hlavně zábava. Střelci chtějí ulovit, užít si a vyzkoušet další. Kvantita je pro ně důležitější než kvalita. Rádi vymýšlejí nové věci a nebrání se v posteli novinkám a obměnám. Musíte je neustále držet v pozoru, neradi se nudí. Oplátkou vám bude neustálá vášeň, hravost a chuť, a pokud se nezblázníte, budete se cítit výjimečná, že si vybral právě vás.

Jak zachránit vztah, když nemáte sex?

Jan Vojtko se zaměřuje především na vztahy, komunikaci a emoční inteligenci. Kromě odborné praxe se věnuje i psaní beletrie. Více o něm na webu honza-vojtko.net.
svetzeny.cz

Kozoroh – praktický milenec

S tímto milencem si o sexu sice moc nepopovídáte, nemusíte se ale bát, že by pro něj nic neznamenal – naopak. Sex vnímají jako velice intimní záležitost. Ačkoliv jsou spíše úsporní a praktičtí milenci, dokáží být důkladní a intenzivní. Kozoroh má dvojí tvář. Někdy je rád pasivní, oddá se pouze vychutnávání rozkoše, jindy chce být dominantní a ovládat vás. Jednou zažijete něžný sex, podruhé klidně zatouží i po sadomasochistických hrátkách. S čím se musíte smířit je, že lechtivé a vzrušující řeči od něj při sexu neuslyšíte.

Vodnář – milenec, který vás neomrzí

Kreativní Vodnář vás nikdy nepřestane bavit. Touží po splynutí těl, ale i duší. S tímto znamením budete zažívat mnoho rozkoše, něžností a stereotyp rozhodně nehrozí. Rád zkouší, obměňuje a milování nebude nikdy stejné.

Ryba – milenec, kterého musíte získat

Milenec narození ve znamení Ryby miluje sebevědomé ženy, které ho dokáží doslova pokořit. Hrátky, kostýmy, fantazie, příběhy, ale i „dirty talk“ jsou u něj na denním pořádku. Sex s ním je prostě zážitek, který nelze zopakovat. Aby si naplno užíval sex i on, potřebuje zažít souznění nejen těl, ale i duší.

Častější líbání rovná se lepší sex

K romantickému vztahu polibky prostě patří. Ačkoliv mu dle zjištění odborníků muži a ženy přikládají odlišnou důležitost, je líbání podle nedávné studie amerických vědců u obou pohlaví důležitým ukazatelem jak sexuálního uspokojení, tak i spokojenosti se vztahem. U lidí, kteří se s partnerem líbali častěji, bylo zjištěno vyšší sexuální vzrušení a uspokojení i více orgasmů.
svetzeny.cz