Sociální sítě
Nahoru

Nový model PRIM OK-A potěší fanoušky letectví

Společnost Elton hodinářská, tradiční výrobce hodinek Prim, připravila pro své zákazníky zcela nový sportovní model, inspirovaný počátky československého civilního letectví.

Prim OK-A vyjdou na 39 900 Kč.

Sportovní hodinky Prim OK-A byly inspirovány leteckým průmyslem, jak již napovídá jejich název odkazující na mezinárodní označení československých civilních letadel. V tomto duchu bylo vytvořeno zcela nové pouzdro se šroubovací korunkou, které je masivní, zároveň však velmi příjemné na nošení. Výrazné lumi indexy, čitelné i za ztížených podmínek, připomínají palubní přístroje.

Luminiscence zajišťuje skvělou čitelnost údajů i za šera.

Nápis na číselníku OK-A je díky použité technologii tisku vizuálně odlišný z různých úhlů pohledu. Vodotěsnost byla zvýšena na 10 ATM. Dominantou plného zadního víka je dvoulistá okřídlená vrtule, odkazující na počátky československého civilního letectví – tento symbol zdobil knoflíky předválečných stejnokrojů zaměstnanců ČSA.

Dýnko s rytinou chrání automat dodávaný značkou ETA do 100 m.

Hodinky patří do nové řady Prim Automatic a jsou osazeny kvalitním švýcarským strojkem ETA. Ostatní komponenty hodinek, jako je pouzdro, korunka, ručky nebo číselník, byly vyrobeny v novoměstské manufaktuře společnosti Elton hodinářská.

Broušená nerezová ocel dodává leteckým hodinkám charisma.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.