THE GRAND TOUR madagaskarský speciál: Konečně datum a trailer!

listopad

19

2020

THE GRAND TOUR madagaskarský speciál: Konečně datum a trailer!

| 2020-11-19T00:18:46+00:0019. listopad 2020 | #Clarkson#grand tour#GT#TV |

Už jsme to vzdali, ale nakonec to přišlo. Po nesmyslném odkládání ze strany Amazonu známe konečně datum premiéry madagaskarského speciálu! 

Bude to před Vánoci, konkrétně 18. prosince a epizoda má podtitul Massive Hunt, neboli pořádný hon za pokladem.

Patrně nejodkládanější díl v TV historii přichází po dvojdílu Seamen, které měly premiéru 6. a 12. prosince 2019! Pravda, díly to byly extra zábavné, ale během nekonečného čekání na další epizodu spousta z nás zešedivělo. A po předchozích vodních eskapádách v Mekongu je naše neohrožené trio konečně zpět na čtyřech kolech. 

Své nejnovější dobrodružství se rozhodli prožít na exotických ostrovech Réunion a Madagaskar. Vyzbrojeni třemi vydatně upravenými vozy, jimiž jsou v kostce tank, obrněné Bentley a padesátiletá buggyna bez střechy, budou pánové mimo jiné závodit na nejdražší asfaltové silnici na světě, která je postavena na pilířích v moři. 

Jak ale známe výzvy pana Wilmana, na pohodlné asfaltové silnici dlouho nezůstanou. James čte v ukázce jeho instrukce: "Vaším úkolem je prolomit šifru a najít poklad." Takže následuje výprava za pirátským pokladem! Čekejte spousty kaskadérských kousků, výbuchů a Hammondovy výkřiky o tom, že se mu připalují koule. Tak 18. prosince!

 

Images by Amazon.com Services LLC.

Vytvořeno s ❤ v systému XOXO - © 2024 Write.cz, s.r.o.