11 nově uvedených titulů na Netflixu s českým dabingem

Netflix přidává do nabídky desítky titulů týdně, přičemž naprostá většina z nich obsahuje české titulky. Myslí se ale i na diváky upřednostňující dabing. Netflix v tomto ohledu udělal velký pokrok a jednou za čtrnáct dní uvede zhruba desítku novinek s českým dabingem. Co se tedy na Netflixu objevilo s kompletní českou lokalizací za poslední dva týdny, pokud nebudeme brát v potaz české filmy?

Byl jednou jeden… vynálezce

Seriál o záblescích geniality a bláznivých pokusech, které stály na počátku fantastické cesty k objevům a vynálezům důležitým pro celé lidstvo.

Cizinec ve vlaku

Každý den stejná cesta vlakem do práce a z práce. Dnes se ale tenhle pojišťovák nechal zlákat a kývl na podezřele výhodnou nabídku od tajemné spolucestující.

Dřív než půjdu spát

Žena, která přežila brutální napadení, si každé ráno po probuzení nepamatuje nic ze svojí minulosti ani z předchozího dne.

Koruna – 4. řada

Seriál sleduje politické soupeření a osobní životy za vlády královny Alžběty II. a události, které určovaly dějiny druhé poloviny 20. století.

Mimi šéf: zpátky ve hře – 4. řada

Mimi šéf přivádí do kanceláře svého staršího bratříčka, aby ho naučil podnikat. Seriál podle populárního filmu.

Non-Stop

Zvláštnímu agentovi, který se stará o bezpečnost v letadle letícím 12 kilometrů nad zemí, začne posílat textové zprávy vyděrač, který tvrdí, že je taky na palubě.

Pan Jangle a Vánoční dobrodružství

Veselého výrobce hraček kdysi zradil pomocník, kterému věřil. O spoustu let později mu ale do života vstoupí hodná a zvědavá vnučka a dá mu novou naději.

Pád Londýna

Pomstychtiví teroristi zaútočí v Londýně na skupinu světových státníků a agent Mike Banning musí zachránit amerického prezidenta. Už zase.

Princezna z cukrárny: Zase vyměněná

Margaretinu vánoční korunovaci zkomplikují trable s láskou, a tak musí přispěchat na pomoc její dvojnice Stacy. Co ale další dvojnice – zmaří jejich plány?

Pryč od pece

Jednoho zavřou a druhý se zaplete s mafií. Vztah těchhle bratrů z chudých poměrů teď proto čeká hodně náročná zkouška.

Včelka Mája: Medové hry

Mája chce zachránit všechen med v úlu, a tak se musí pustit do sportovního zápolení s partou zlotřilých brouků.

Pokračuj na minulý přehled dabovaných filmů