“Česká televize je ujetá,” ostrý výpad prezidenta Miloš Zemana proti buňce politruků z Kavčích hor. “Ředitel Petr Dvořák by měl okamžitě skončit.” “Moderátor Železný je drzý fracek.” “ČT je řízena opozicí.”

“Petr Dvořák by měl skončit na postu generálního ředitele. O jeho osudu ale nebudu rozhodovat já, ale právě Rada České televize,” uvedl prezident Miloš Zeman v nečekaně ostrém vyjádření. Česká televize s blížícími se volbami přitvrzuje ve své politické angažovanosti.




Česká televize přišla před pár dny s průzkumem, jehož závěry mnohé šokovaly. Piráti podle průzkumu agentury Kantar výrazně dohánějí ANO, komunisté i ČSSD by vypadli ze Sněmovny. Průzkum vyvolal velké pochybnosti o důvěryhodnosti agentury Kantar. Ta budí dojem, že za peníze zkresluje výsledky.


“Nechci urážet agenturu Kantar, takže svůj názor řeknu obecně,” konstatuje prezident Zeman. “Průzkumy, dramaticky se lišící od reality, mohou být buď cinknuté, nebo nekvalifikované, nebo také obojí. Tuto úvahu bych uzavřel slovy Jana Wericha: buď to dělají z blbosti, nebo za cizí peníze.”


loading…

Zeman: ČT je ujetá

Arfa říká: Politické zaměření a angažovanost moderátorů ČT naplno vyvřely na povrch, kdy kontroverzní moderátor Václav Moravec nejprve několikrát urazil premiéra Babiše, a když pak premiér odmítl rozhovor, Moravec dal prostor takřka hodinu vedoucímu extrémně levicového uskupení Pirátské strany panu Ivanu Bartošovi.


“Českou televizi pokládám za součást opozice,” říká prezident Zeman, “nikoli za vyváženou, objektivní a nestrannou veřejnoprávní televizi”


“Moderátor České televize Jakub Železný pošpinil vyznamenané k 28. říjnu, což pokládám za další důkaz toho, že Česká televize je mírně řečeno ujetá a každý drzý fracek, který sám v životě nic nedokázal, může hanit ty, za nimiž je vykonané celoživotní dílo. Jak říkám, jaká televize, takový moderátor.”


Čtěte též: Bojkot! “Do České televize nejdu, protože lže!” Premiér Babiš odmítá vystoupit ve veřejnoprávní televizi. Přidal se tak k prezidentovi. Světový unikát a obrovská ostuda! Moravec zveřejnil šokující fakta. Upocená pomsta moderátora na odstřel

Prezident Zeman má dlouhodobé výhrady k řediteli České televize Petru Dvořákovi.


loading…

Ředitel Dvořák? Okamžitě odvolat!

“U pana ředitele Dvořáka mě znepokojila jeho návštěva v Londýně, kde byl spolu s Mirkem Topolánkem blahopřát exšéfovi ČEZ Martinu Romanovi k jeho 50. narozeninám,” upozorňuje prezident Miloš Zeman.


“Vzhledem k tomu, že někteří považují Martina Romana za ne zcela důvěryhodnou figuru, pak účast ředitele České televize na této akci, notabene ve společnosti pětiprocentního Mirka Topolánka, mně připadá jako ne zcela uvážená.”



Arfa říká: Česká televize připomíná Rudé právo za totality. S rostoucím příklonem k radikálnímu liberalismu (dříve komunismus) Česká televize a její tvrdé jádro politruků odsunula skomírající TOP 09 jako nejvíce prosazované politické uskupení a místo něj nyní naplno prosazuje zájmy extremistické Pirátské strany (vazby na hnutí Antifa).

Rada ČT v novém složení před týdnem v té souvislosti odvolala dozorčí komisi kvůli opakovaným selháním.


“Odvolání dozorčí komise České televize je v naprostém pořádku,” konstatuje prezident Zeman. “Jde o pravomoc Rady České televize, a jestliže se tak rozhodla, dokonce velkou většinou hlasů, pak je to potřeba respektovat. Znepokojuje to jen určité mediální kruhy a možná vedení České televize.”


Zdroj: Hrad, PL


Čtěte též: “Česká televize lže!” Shodují se VŠICHNI ČTYŘI nejvyšší ústavní činitelé. Teď už se přidal i předseda senátu Vystrčil (VIDEO). Světový unikát! Není to trochu problém, pane řediteli Dvořáku?


V této době cenzury sociálních sítí je nutno zůstat v přímém kontaktu




close
Arfa.cz: Aby ti už neunikl žádný příběh