Nejslavnější rozchody celebrit, které zlomily srdce mnoha fanouškům

Někdy, když se tvůj oblíbený pár celebrit rozejde, bolí to víc než rozchod, který bys zažila přímo ty. Je to pochopitelné, protože mnohdy je jeden z páru tvým idolem, takže vše, co prožívá on či ona, prožíváš taky. Pojď si s námi zavzpomínat na rozchody, které se ve světě šoubyznysu staly ikonickými.

Evan Peters a Emma Roberts

Tato seriálová dvojice si spolu zahrála v American Horror Story mezi léty 2012 až 2019. Tvořili spolu dokonalý pár, který byl dokonce zasnoubený. Ovšem po čase zjistili, že jsou spíše přáteli než milenci. A tak se spolu šťastně rozešli a přáteli jsou dodnes. Emma Roberts chodí s Garrettem Hedlundem, se kterým čeká své první dítě.

Jennifer Aniston a Brad Pitt

Seriál Přátelé sice frčel v době, když byli tví rodiče ve tvém věku, ale i dnes se těší velkému zájmu mladších diváků. Kdo by neznal krásnou Rachel v podání Jennifer Aniston, co si vzala nejvíce sexy muže na zemi Brada Pitta. Pár si okamžitě získal spoustu fanoušků, kteří nesli velmi špatně, když se dvojice rozvedla. Sama Jennifer přiznala, že Brad je její životní láskoum, a rozvod kvůli Angelině Jolie ji velmi zasáhl.

Vanessa Hudgens a Zac Efron

Zamilovaný pár z Muzikálu ze střední spolu tvořil dvojici i ve skutečnosti. Pro mnoho teenagerů to byl ikonický pár založený na milostném příběhu. Jejich rozchod zlomil nejedno srdce.

Selena Gomez a Justin Bieber

Další z nejznámějších rozchodů všech dob proběhl mezi Selenou Gomez a Justinem Bieberem. Táhli to spolu několik let, během kterých se mnohokrát rozešli, a poté zase dali dohromady. I přesto, že je Justin právě šťastně ženatý s Hailey Baldwin, spousta jeho fanoušků si myslí, že by se měl vrátit k Seleně Gomez. Co myslíš, vrátí se?

Nina Dobrev a Ian Somerhalder

Nádherná Nina Dobrev a okouzlující Ian Somerhalder se dali dohromady, když spolu natáčeli seriál Upíří deníky. Také spolu prožili několik šťastných let, po kterých následovalo pouhé přátelství. Ian Somerhalder tvoří krásný manželský pár s další upíří kráskou Nikki Reed.

Jenna Dewan a Channing Tatum

Po společných devíti letech a narození dcery se pár rozešel. Dnes už jsou oba šťastní se svými novými partnery.

Kourtney Kardashian a Scott Disick

Tento vztah byl velmi sledovaný už od začátku a dvojici fandilo nespočet fanoušků. Stejně jako předchozí pár, tak i tento svůj vztah ukončili po devíti letech a třech dětech.

Miley Cyrus a Liam Hemsworth

Celých deset let spolu kontroverzní zpěvačka Miley Cyrus a Liam Hemsworth chodili. Jejich vztah obstál v mnoha zkouškách, ale nakonec si museli říct sbohem.

Vzpomeneš si ještě na nějaké další slavné rozchody hvězd?

Autor: Michaela Richterová
zavřít reklamu