Nový domek pro myšku – to je nová knížka Petra Horáčka!

Pro nejmenší čtenáře vychází další knížka o malé myšce, kterou už znají z předchozích příběhů Petra Horáčka.

 Nový domek pro myšku  Petr Horáček dětská ilustrovaná knihaTentokrát se malá myška rozhodne přestěhovat a najít si NOVÝ DOMEK PRO MYŠKU, kam by se vešla ona i to krásné červené jablko, které si pro sebe našla. Jenže volných doupat není nazbyt a v těch, co by jí přišla vhod, už někdo bydlí.

 Nový domek pro myšku  Petr Horáček dětská ilustrovaná knihaMalí čtenáři tak spolu s myškou nahlédnou ke krtkovi, králíkovi nebo jezevci. Jak to nakonec dopadne a jestli najde bydlení pro sebe i jablíčko, to už prozrazovat nebudeme, přečtěte si sami!

Kniha vychází ve velkém formátu, kde vyniknou krásné a barevné celostránkové ilustrace. A stejně jako v knize Jak myška snědla měsíc má i tahle knížka průřezy stránek, které knize dávají úžasný třetí rozměr! Klikněte na malý obrázek vykukující myšky, ↑↑↑↑↑↑, a uvidíte sami! 

Ukázka:

 Nový domek pro myšku  Petr Horáček dětská ilustrovaná kniha

 Nový domek pro myšku  Petr Horáček dětská ilustrovaná kniha

Petr Horáček a jeho knížky v Portálu: Papuchalk Petr ; O myšce, která se nebála ; Nejkrásnější místo na světěJak myška snědla měsíc ; Husa Líza

 Nový domek pro myšku  Petr Horáček dětská ilustrovaná kniha Nový domek pro myšku  Petr Horáček dětská ilustrovaná kniha Nový domek pro myšku  Petr Horáček dětská ilustrovaná kniha

 Nový domek pro myšku  Petr Horáček dětská ilustrovaná knihaPetr Horáček je výtvarník a autor velmi úspěšné série dětských knih. Jeho knihy byly přeloženy do několika jazyků a vyhrály řadu mezinárodních cen. Žije a pracuje ve Velké Británii, kam se přestěhoval po studiích.

Knihu NOVÝ DOMEK PRO MYŠKU zakoupíte na našem e-shopu.

Portál byl založen v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřil především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly knihy pro rodiče i děti jak z oblasti beletrie, tak rozvíjející tvořivost. Nedílnou součástí knižní produkce jsou rozhovory, spirituální tituly, beletrie a non-fiction.  

Přidejte se do newsletteru