Nedvěda zasáhla šokující diagnóza: KONEC se zpěvem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nedvěda zasáhla děsivá diagnóza! KONEC se zpěvem?

František Nedvěd
František Nedvěd (Blesk)

Někomu rok 2020 naložil skutečně dvojnásob. Jedním z adeptů na překonání těžkých životních zkoušek je i František Nedvěd. Ten se musel popasovat s operací srdce, které mu už téměř nepracovalo. To se podařilo, jenže teď přišel další šok!

„Lítám už tři měsíce po doktorech, srdíčko je v pořádku, ale špatně mluvím. Nemůžu zvýšit hlas, nemůžu zpívat,“ prozradil smutně pro časopis Sedmička. „Od prosince minulého roku, kdy jsem měl potíže se srdcem, jsem odehrál všechny koncerty do 4. března. Pak jsem šel na operaci a od té doby byla první vlna koronaviru. Když jsem se z toho dostal a zase se mohlo zpívat, já nesmím, protože si moje tělo vymyslelo, že mám jednu hlasivku mrtvou,“ odtajnil zdrcující diagnózu.

Smutné narozeniny Honzy Nedvěda:

Video se připravuje ...

 

„Pan doktor říkal, že je to obrna, že to mám v hlasivce a že mi snad špatně funguje odkašlávání,“ prozradil a dodal, že ani lékaři nedokážou odhadnout, zda se stav hlasivky může zlepšit, a tudíž jsou vyhlídky nejasné. Ortel lékařů byl tak docela nemilosrdný. Obzvlášť pro někoho, kdo má hlas jako výdělečný prostředek a zdroj svojí životní radosti!

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Koronavirus SPECIÁL!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.