Wonder Woman 1984 zavítá na HBO Max ještě letos

Wonder WOman HBO MAX

Wonder Woman jako jedna z mála dodržela slib a navzdory pandemie vezme kina útokem ještě v letošním roce. Zároveň ale vyjde online na službě HBO Max.

Dobrá zpráva pro všechny zaryté kinaře a fanoušky DC. Druhé Wonder Woman byla potvrzena premiéra přesně na Štědrý den. Velkou záhadou však zůstává, zda kina v Česku budou v této době již otevřena. Pokud ne, filmu se dočkáme až příští rok.

Warneři ve spolupráci s HBO potvrdili také příchod Wonder Woman 1984 na filmovou službu HBO Max bez jakýchkoliv dalších příplatků pro diváky. Max je sice dostupný jenom v Americe, není ale vyloučeno, že se snímek s určitým odstupem nedostane také na HBO GO, která má předplatitele téměř po celém světě. Vzhledem k tomu, že se tak ale nestalo u nedávno vydané Čarodějnice, moc šancí tomu nedáváme.

Uvedení očekávané komiksovky v kinech a současně také na internetu, je pro studio velmi odvážným krokem. Případný úspěch Wonder Woman 1984 by mohl ukázat, jakým směrem se bude filmový průmysl vydávat v příštích letech.

Pokračuj na 7 očekávaných filmů, které možná uvidíme v kinech ještě tento rok