Zdeněk Godla ze seriálu Most! dostal životní roli. Zahraje si v novém českém filmu
Tomáš Magnusek a Zdeněk Godla se chystají na natáčení filmu Bastardi 4. Foto: Jaroslav Hauer
Zajímavosti

ČR - Herec, kterého proslavila nejenom role v dnes již kultovním seriálu Most, několika filmech a seriálu Ordinace v růžové zahradě, dostal další roli. Tentokrát možná životní?! Nyní podepsal smlouvu na hlavní roli v pokračování filmů Tomáše Magnuska - Bastardi.

Čtvrtý díl, který se má začít natáčet začátkem příštího roku, bude jiný, než ty předchozí. Podle všeho se má více přiblížit tomu prvnímu a bude více komediálně laděn. I když převažovat bude spíše drsnější, až sarkastický humor...

Ústřední dvojici sehraje právě Zdeněk Godla a Tomáš Magnusek.

„Jsem moc rád, že Zdeněk roli přijal. A už teď jsem si v takovém malém seriálu s mladou skvělou partičkou, který jsme točili, s názvem Škola mého života, ověřil, že on funguje skvěle! Je připravenej, férovej, pozornej. Moc se na spolupráci s ním, nejenom co by režisér, ale jako jeho parťák, protože budeme spolu hrát dvě hlavní role, těším,“ říká režisér a autor scénáře Tomáš Magnusek.

„Jsem za to moc rád. S Tomášem jsme si skvěle sedli a rozumíme si. On dává herci prostor, což je důležité! Na nic si nehraje, a ještě je s ním i velká legrace,“ prozradil Zdeněk Godla.

Do filmu Bastardi 4 se vrátí i podstatná část původních romských herců, kteří tehdy ještě dětmi nebo spíše teenagery. Objeví se i řada velkých hereckých jmen…

„S některými ještě jednáme a bude tam i jedno velké překvapení. Jméno světové herecké hvězd prozradíme později, až budou doladěny všechny podmínky,“ dodal Magnusek.

Ve filmech Bastardi 1-3 si zahrála taková herecká esa, jako například: Jan Tříska, Bronislav Poloczek, Igor Bareš, Ladislav Potměšil, Jana Šulcová, Valentina Thielová, Blanka Bohdanová, Jan Šťastný, Saša Rašilov, Jaroslava Obermaierová, Jan Přeučil a řada dalších... Někteří se i do svých původních rolí vrátí.

Pro námět filmů Bastardi čerpal režisér a scénárista Tomáš Magnusek ze svých vlastních zkušeností, coby bývalý učitel. Některými "kritiky" byl po uvedení předchozích dílů označován za "rasistu", ač s romskou komunitou má dodnes velmi přátelské vztahy a všichni herci i neherci s ním vždy velmi ochotně spolupracovali!

"Dokonce i nyní, když se někteří doslechli, že se připravuje čtvrtý díl, kontaktují mě nebo můj tým. Je to milé zjištění a všem, kteří mě označovali za ´rasistu´, bych rád vzkázal: Jsem ukázkový rasista, který má doma manželku, jenž je původem "poloromka"...," dodává s úsměvem a nadhledem Magnusek.

Natáčet se začne po Novém roce, vesměs ve Východočeském kraji. Premiéru by film měl mít v zimě 2021.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru