Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Záhadná smrt právníka a zastupitele hlavního města: Našli ho mrtvého před panelákem!

Autor: rc - 
19. listopadu 2020
14:01

Náhlé úmrtí zastupitele Ondreje Hrivňáka šokovalo obyvatele městské části Bratislavy Vrakuňa. Bezvládné tělo politologa a právníka našli před bytovkou. O nečekané smrti lokálního politika informoval na sociální síti starosta čtvrti Martin Kuruca.

Ondrej Hrivňák byl nejen obhájce veřejného pořádku, ale také vášnivý sportovec a hluboce věřící člověk. Dokazují to fotografie na jeho profilu na sociální síti facebook. Ve volném čase jezdil na kole, chodil na túry do hor a běhal. Obyvatelé města Vrakuňa ho mohli vídat, jak hrdě nosí dres Sportovního klubu Vrakuňa Bratislava.

Všechny proto šokovala jeho náhlá smrt. „Smrt nechodí jen po horách, ale i po lidech. Hned z rána jsem se dozvěděl velmi smutnou zprávu. Navždy nás opustil nás vrakuňský poslanec Ondrej Hrivňák,“ informoval na sociální síti facebook starosta městské části Martin Kuruc.

Podle informací slovenského deníku Nový Čas bezvládné tělo poslance našli  před vchodem do paneláku. Příčinou smrti podle předběžných informací mohl být infarkt.

Politolog a právník zastupoval v tamním zastupitelstvu volební obvod 4 a zároveň byl členem komise, jež se zabývala veřejným pořádkem. „Chci proto vyjádřit upřímnou soustrast celé jeho rodině. Vrakuňa přišla o poslance, který se věnoval hlavně sportu. Byl to dobrý chlap, který když mohl, vždy pomohl. Čest jeho památce a nechť mu je zem lehká,“ dodává v kondolenci na sociální síti starosta.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání