Mladý Mostečan vyhrožoval ochrance zabitím. Našla u něj nezaplacenou whisky
Ilustrační foto
Most

Most - Ačkoliv byl za krádež již odsouzen, opět kradl. Mostečan ve věku 21 let zamířil do jednoho mosteckého supermarketu, kde měl v oddělení s alkoholem odcizit láhev whisky.

S tou v ruce prošel přes pokladny, aniž by za alkohol zaplatil. Ostraha prodejny ho zadržela, muž však tvrdil, že alkohol zaplatil, ale účet nedoložil. "Nakonec začal pracovníkům ostrahy vulgárně nadávat a vyhrožoval jim zabitím. Alkohol v hodnotě 1 999 korun nebyl zajištěn, ten podezřelý stihl předat svému komplici, který z místa utekl," uvedla mluvčí policistů Ludmila Světláková.

Vyšetřovatel nyní 21letého muže z Mostu obvinil z přečinu výtržnictví a ze zločinu krádeže, neboť věc odcizil v době vyhlášeného nouzového stavu. Případem se nadále policisté zabývají a ve věci budou následovat další úkony.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru