Litoměřické informační centrum se v anketě oblíbenosti umístilo na třetím místě
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - V uplynulých dnech Informační centrum Litoměřice obdrželo diplom za umístění v internetové anketě Oblíbené informační centrum roku. Tu každoročně vyhlašuje Asociace turistických informačních center České republiky ve spolupráci se společností Kam po Česku s.r.o.

V letošním roce bylo odevzdáno celkem 15325 platných hlasů, z nichž 543 získal Ústecký kraj. Účastníci ankety mohli hlasovat pro jedno z 25 certifikovaných turistických informačních center v kraji. Litoměřické informační centrum se umístilo na třetím místě.

„Máme velkou radost, že i přes tuto nepříznivou dobu turisté naše město během letních prázdnin navštěvovali a v anketě nás svým hlasem podpořili,“ uvedla Martina Vondráková z Odboru komunikace, marketingu a cestovního ruchu Městského úřadu Litoměřice.

První místo získalo Informační a dopravní centrum Podřipska v Roudnici nad Labem, druhé pak Městské informační centrum Rumburk. Hlasování probíhalo od 21. června do konce srpna.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru